miercuri, 28 martie 2012

Simona's giveaway




Draga de Simona organizeaza un giveaway interesant , unde se poate castiga un luciu de buze mineral de la Lily Lolo , in valoare de 42 de lei . Pentru fetele interesate , aveti link-ul AICI

joi, 22 martie 2012

Blonde Kitten's Spring Giveaway :)






Blondutza aceasta draguta organizeaza un giveaway cu multe produse interesante :) Asa .. la inceput de primavara sa ne mearga bine :) Ar fi bine sa fiti curioase despre ce e vorba , sunt cateva super produse puse la bataie :)

http://blonde-kitten.blogspot.com/2012/03/blonde-kittens-spring-giveaway.html

Data limita pentru inscrieri e 10 Aprilie 2012 . Bafta tuturor :*



PS . Poate ma ajuta cineva sa reusesc ( si sa reusiti si voi ) sa dati click si sa accesati direct link-ul . Nu stiu cum se face :) Multzam

marți, 13 martie 2012

8 March

Mai exact a fost 10 Martie , dar asta nu se mai pune , asa se zice : " 8 Martie " :) Am fost cu fetele la un restaurant , am zis sa facem asa , un rond .. anul asta aici , anul asta dincolo .. si uite asa am aflat un loc unde sigur altadata nu mai merg :)) Anul trecut am fost foarte multumita de locatie , mancare , muzica , absolut tot . Anul acesta , zero . M-am enervat de la bun inceput , locurile noastre erau amestecate cu alte doamne , pe care odata ce s-au asezat nu le mai puteai muta . Nu mai doreau dansele , bineinteles . Trecem peste , lasa ca stam si asa , ne descurcam noi . Mancarea . Aperitiv . Snitelul tare , crochetele de cascaval mai ca nu-ti puteai sparge capul cu ele , vinetele innegrite de cat timp erau puse pe masa . Hmm .. sa fiu oare putin prost crescuta si sa ma cert cu cineva ? Nu , ca de obicei , tac din gura . Tac si fetele .. hai sa ne distram , sa incercam macar :) La capitolul muzica nu are rost sa ma lungesc ca sunt prea multe de povestit :)) Vine si al doilea fel de mancare . Snitel de pui , cartofi prajiti , un gratar din carne de porc . Ne punem la masa , se uita fetele la mine ca ma tot strambam . Ce se intampla ? " Tu fetelor , eu fac muschi cu snitelul asta " . Il pasez la colega de langa .. uu :)) Se pare ca doar eu am avut ghinion . Soarta :)) Concluzia este bineinteles : nu mai merg niciodata la acel restaurant . Desi am ajuns acolo dupa o multime de pareri pozitive . La anul vom merge unde am fost si anul trecut , si nu mai facem experimente pe propria piele :)

Pun si cateva poze cu rochita mea colorata :) O rochita foarte bine croita , cu brau si cateva pense langa buzunare . Nici prea scurta nici prea lunga , cat sa te simti bine in ea si sa nu ti se vada .. dedesubturile :)) Ce nu-mi place la ea e ca nu are bretele , eu sunt mai agitata de obicei si-mi place sa ma simt comoda , nu sa stau cu gandul incontinuu ca poate ma trezesc cu ei pe afara :)) Sau ele :P Dar s-a comportat foarte bine , avea o banda din cauciuc deasupra cupelor tocmai pentru a nu aluneca . Sunt eu mai socata .. asta este :)

Cum v-ati petrecut Ziua Femeii ? Cu prietenele , cu familia ? V-ati simtit bine sau ati fost un sac de nervi ca mine ? :)) Va pup













marți, 6 martie 2012

Cum as putea sa nu-l iubesc ? :)

cand noi ne jucam de'a v-ati ascunselea si el stie sa pandeasca ? Cum sa nu iubesti animalele cand sunt asa haioase si istete ?














Retragerea ..

joi, 1 martie 2012

2 in 1 :)



Pentru absolut toate fetele din blogosfera , doresc un inceput de primavara cat se poate de frumos . O primavara promitatoare , pentru ca restul anului sa fie incarcat de bucurii si satisfactii pe toate planurile .



Am zis sa fac un post 2in1 , daca tot s-a nimerit aceeasi zi :)





Ce-i drept , mi-a luat doua luni sa termin " De veghe in lanul de secara " . De cele mai multe ori imi cumpar cartile dupa parerile altora despre ele , dar dupa cum se stie , nu intotdeauna gusturile se si potrivesc :) Mai este si categoria "vizionarii " , sa-i spun asa ca altfel nu imi vine momentan :)) , in care sunt in librarie , ma uit la o multime de carti , citesc cate putin despre ele , si uite asa , cate una ma atrage si o cumpar . Aceasta carte face parte din prima categorie .
Nu vreau sa ma lungesc prea mult . In carte este vorba despre o scurta perioada din viata lui Holden Caulfield . Pana la sfarsitul cartii mi-am dat seama de problemele lui , pe care in prima faza nu le-am bagat prea mult in seama . Baiatul este un inadaptat al societatii . Nu suporta scoala , nu suporta cladirea scolii , nu este prieten cu nimeni de pe acolo , chiar nu are niciun prieten in rest , toate lucrurile care se intampla in jurul lui il deranjeaza . Este foarte irascibil , nervos , fumeaza extrem de mult . Mai toate intalnirile lui cu persoane cat de cat apropiate ( o prietena din copilarie , sora lui , un fost profesor ) se termina prost .La un moment dat , isi da seama ca mai nimic din lumea asta nu i se potriveste , si incepe sa-si doreasca sa se mute din orasul in care sta , undeva departe , sa locuiasca intr-o cabana , singur , sa nu-l cunoasca si sa nu-l deranjeze nimeni .Spre finalul cartii , el o cam ia razna dupa o intamplare cu un fost profesor , se simte si fizic si psihic foarte rau .
Bineinteles , in carte e mult mai elaborata povestirea , finalul ramane pentru cine vrea sa o citeasca , nu-i fac eu comentariul aici :)
Pentru mine aceasta carte nu a fost cine stie ce revelatie , nu m-a incantat prea tare . Ca si filmele , si cartile imi plac mai mult sa aiba o parte pozitiva . Probabil are legatura si cu perioada aceasta a vietii mele ( cam lunga intr'adevar ) , in care imi place sa ma uit la filme frumoase , amuzante , ( m-am lasat de filmele de groaza , eram innebunita dupa asa ceva ) , sa citesc carti care sa ma emotioneze , sa ma faca sa realizez lucrurile bune din viata mea .
Asa ca , probabil tot pentru doua luni ( am foarte putin timp liber ) , am ales sa citesc " Mananca , roaga-te , iubeste " , carte primita de la o prietena , care la randul ei a citit-o si mi-a recomandat-o .





Va pup , fete frumoase . O primavara minunata .