vineri, 10 februarie 2012

January's favorit cosmetic products :)




Cam greu cu postarile in ultima vreme datorita unor probleme .. dar revin la normal , incet incet , cu ajutorul lui Doamne Doamne :)

Vreau sa va arat unele dintre produsele cele mai folosite de mine in luna Ianuarie , si sunt sigura ca vor fi si in Februarie pentru ca sunt multumita de ele , si am decis sa fac putina economie , sa nu mai arunc banii pe cosmetice , atat timp cat am ceva ce folosi . Si vreau sa le folosesc pana la capat , sa fiu nevoita sa cumpar altele , nu sa fie doar un moft .

Incep cu lotiunea de curatare Avon Solutions Cleanse Complete Balance . Sunt aproape sigura ca e cea mai buna lotiune pe care am folosit-o pana acum . Demachiaza si curata foarte bine tenul , si lasa o senzatie de racoare , probabil are si putin mentol in compozitie . Imi linisteste tenul , al meu fiind foarte sensibil , mai ales cu vremea asta rece . Nota 9 din 10 , pentru ca inca nu am gasit lotiunea PERFECTA . Stiu ca trebuie sa existe una :))
Spuma Avon Advance Techniques pentru bucle . Am mai folosit-o si altadata , acum sunt la al doilea tub in decurs de o luna jumatate , folosesc destul de mult . E foarte usoara si miroase super bine , nu-mi incarca parul , nu mi-l imbacseste . Cred ca e tot ce pot cere de la o spuma de par . Si am folosit in viata asta a mea destule modele :)) Aa.. si bineinteles , e pentru bucle :) Mi-am nenorocit frumusete de par cretz natural , cu placa , asa ca acum ..
Demachiant Elea de la Infinity . E pentru prima data cand il folosesc , si prima data cand folosesc produse cosmetice Infinity . Sunt multumita de el , nu-l pot lauda , dar nici nu-l pot denigra :) Isi face treaba , demachiaza destul de bine , cred ca cel mai important e ca nu ma pisca ochii de la el , deocamdata nu mai folosesc si demachiant pentru ochi .
Crema de fata nuantatoare de la Avon Solutions . Nu sunt hotarata daca sa mai imi comand inca una , avand in vedere ca am folosit-o destul de greu ( a se vedea vechiul ambalaj , pt cine cunoaste ) . Ma mai gandesc :) Ma mai ajuta putin acum iarna , cu tenul asta al meu alb branza . Dimineata cum ma trezesc la 6 nu sunt in stare sa ma mai dau cu fond de ten sa nu mai am fata aia de fantoma :))
Balsam de buze Spectacular . Primit din Londra . E bunicel , dar miroase si are gust a vaselina :))
Crema de fata Garnier . Am primit-o de ziua mea , asa ca o folosesc :) E bunicica . Imi place ca e usoara , intra repede in piele si nu iti sclipeste fata de la ea :) Probabil e mai potrivita pentru vara , dar pentru mine e de ajuns si acum :)
Rimel Avon Shock . Sigur cel mai bun rimel de la ei . Sunt innebunita dupa peria lui .
Al treilea creion negru Avon . Nu mai renunt la el , e clar :)

Imi dau seama ca majoritatea produselor folosite sunt Avon . :)) Intr'adevar , sunt reprezentant , dar sunt si multumita de ele . Deja stiu care produse-si fac treaba si care nu . Nu le fac reclama in niciun fel , fiecare are dreptul la opinia lui/ei :)

Cine a avut chef si rabdare sa-mi citeasca parerile , mi-ar face mare placere sa aflu si parerea voastra cu privire la aceste produse , daca ati folosit , si daca aveti vreuna :)

Va tzuc :)

6 comentarii:

  1. Am aceeasi problema cu parul este,sau cel putin era cret...Acum a mai ramas doar ondulat din cauza placii.Ma gandesc sa ma tund ca deobicei foarte mult filat,breton si putin la varfuri,dar am nevoie de mai mult curaj:(. Nu ca ar fi prima oara cand ma tund asa..mai ales ca eu il tapez si foarte mult cand este drept si acum a crescut si ma deranjeaza ca numai sta tapat... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am gama de par de la avon acum pt prima data si mi se par ok, mai ales un spray pt luciu. la parul meu insa am nevoie si de produse profesionale (sampon & masca).

    eu recomand cu caldura si produsele Alverde din D&M, super pret si super calitate.

    mersi de comment-ul sweet de la mine de be blog, scuze ca raspund asa de tarziu, dar sa stii ca de citit le citesc pe toate si ma bucur tare:)

    pup,
    meelusha

    RăspundețiȘtergere
  3. buna.lotiunea nuantatoare o folosesc si eu ..doar iarna:D..imi place ca hidrateaza bine pielea(am tenul uscat)..creionul de ochi este Jilian Dempsey?eu pe acesta il folosec si imi place si fardul lichid supershock- mi-e tare util..se aplica repede si se mentine fara sa se stranga la pliul pleoapei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Creionul e cel retractabil de la Avon , cel de la Jilian Dempsey nu mi-a placut deloc , de fapt cele , am si mov si negru .. dar le tin degeaba , nu le folosesc . Au mina si lemnul ( daca nu ma insel , materialul din care e facut ) foarte moi , nu le pot ascuti , le-am tinut si la rece chiar , am zis ca poate se mai intaresc . Dar .. nu . Iti multumesc de vizita :)

    RăspundețiȘtergere