marți, 13 martie 2012

8 March

Mai exact a fost 10 Martie , dar asta nu se mai pune , asa se zice : " 8 Martie " :) Am fost cu fetele la un restaurant , am zis sa facem asa , un rond .. anul asta aici , anul asta dincolo .. si uite asa am aflat un loc unde sigur altadata nu mai merg :)) Anul trecut am fost foarte multumita de locatie , mancare , muzica , absolut tot . Anul acesta , zero . M-am enervat de la bun inceput , locurile noastre erau amestecate cu alte doamne , pe care odata ce s-au asezat nu le mai puteai muta . Nu mai doreau dansele , bineinteles . Trecem peste , lasa ca stam si asa , ne descurcam noi . Mancarea . Aperitiv . Snitelul tare , crochetele de cascaval mai ca nu-ti puteai sparge capul cu ele , vinetele innegrite de cat timp erau puse pe masa . Hmm .. sa fiu oare putin prost crescuta si sa ma cert cu cineva ? Nu , ca de obicei , tac din gura . Tac si fetele .. hai sa ne distram , sa incercam macar :) La capitolul muzica nu are rost sa ma lungesc ca sunt prea multe de povestit :)) Vine si al doilea fel de mancare . Snitel de pui , cartofi prajiti , un gratar din carne de porc . Ne punem la masa , se uita fetele la mine ca ma tot strambam . Ce se intampla ? " Tu fetelor , eu fac muschi cu snitelul asta " . Il pasez la colega de langa .. uu :)) Se pare ca doar eu am avut ghinion . Soarta :)) Concluzia este bineinteles : nu mai merg niciodata la acel restaurant . Desi am ajuns acolo dupa o multime de pareri pozitive . La anul vom merge unde am fost si anul trecut , si nu mai facem experimente pe propria piele :)

Pun si cateva poze cu rochita mea colorata :) O rochita foarte bine croita , cu brau si cateva pense langa buzunare . Nici prea scurta nici prea lunga , cat sa te simti bine in ea si sa nu ti se vada .. dedesubturile :)) Ce nu-mi place la ea e ca nu are bretele , eu sunt mai agitata de obicei si-mi place sa ma simt comoda , nu sa stau cu gandul incontinuu ca poate ma trezesc cu ei pe afara :)) Sau ele :P Dar s-a comportat foarte bine , avea o banda din cauciuc deasupra cupelor tocmai pentru a nu aluneca . Sunt eu mai socata .. asta este :)

Cum v-ati petrecut Ziua Femeii ? Cu prietenele , cu familia ? V-ati simtit bine sau ati fost un sac de nervi ca mine ? :)) Va pup













8 comentarii:

  1. Imi place foarte mult rochita, dar si mai mult imi place cum iti vine tine, perfect pe silueta ta. Eu nu pot sa port modele de genul acesta, nu prea am cu ce sa umplu cupa :P
    Esti foarte feminina si eleganta!

    Nu conteaza mancarea de la restaurant, faptul ca ai fost cu fetele e cel mai important, compania salveaza intotdeauna atmosfera. :)

    Eu am sarbatorit citind, 8 martie :P
    PUP!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , ai dreptate , noroc ca eram cu ele :) Iti multumesc pentru complimente , esti o draguta . Dar tu stii asta :P

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) :))
    Esti comica. nervoasa dar comica :))
    Mie nu-mi plac rochiile fara bretele ca nu ma fac sa ma simt in ...siguranta. Mai ales ca eu ma intorc si ma sucesc in toate pozitiile :)) vorba ta :poate ma trezesc cu ei pe afara
    Eu mi-am petrecut 8 martie ptr prima oara in campul muncii.
    Dar m-am intors de la servici cu 7 buchete de flori si cateva cutii de ciocolata (blushing). si acasa ma mai asteptau 2 cutii de ciocolata si copiii mei cu floricele.
    Am mancat ciocolata (multa), am citit povesti si mi-am sunat mama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost la munca , de dimineata . Spre rusinea mea eu nu am primit nici macar o floare :)) 7 buchete .. ce frumos :) Eu ti-am zis ca tu esti un exemplu foarte bun pentru mine . Copii..floricele..povesti .. Eu ma bucur foarte tare ca inca sunt in preajma mamei mele . Dar daca sunt lenesa , sa zicem :) , am ajuns cam tarziu la florarie si nu am mai gasit NIMIC . Dar mi-am promis ca ii cumpar ceva frumos ca florile s'asa se usuca . Ea se bucura oricum de orice cadou venit din partea copiilor ei , cat de insignifiant . Te pup

      Ștergere
  4. E superba rochia! iti vine perfect :X
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. suuuper rochita! iti vine de minune! de unde e? si eu ador rochitele fara bretele, mi se par super feminine si sexy!

    2. mai bine ai da si numele restaurantului sa se stie :)

    3. nu in ultimul rand esti o scumpica fara pereche, asa de frumos mi-ai scris pe blog :) (ca de obicei de altfel!) si mami mea a fost impresionata maxim! multu x 100!

    xoxo,
    meelusha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochita e H&M . Eu nu ma prea impac cu cele fara bretele , ce-i drept si de aceasta am cam tras vreo jumatate de ora, pana mi s-au calmat piticii , mi-am dat seama ca sta la locul ei , si am lasat-o in pace :)
      Nu stiu ce sa zic de acel restaurant , e unul destul de bine cotat , or fi dat-o in bara din cauza aglomeratiei ? ( le gasesc scuze , stiu , angajatilor , conducerii ) . Treaba lor . 7 clienti ( noi ) pierduti din start . Pe langa altii carora le voi zice eu sa nu mearga :))
      Eu am vorbit serios cu punctul 3 :P

      Ștergere
  6. Beautiful dress!!!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    RăspundețiȘtergere