sâmbătă, 22 decembrie 2012

Demachiant Bioten - Miere + galbenele

  Nu prea ma pricep la facut review-uri , dar incerc :) Vreau sa scriu cate ceva despre demachiantul Bioten cu miere si galbenele .


 
   Asta e ce spun ei :
  Si le dau toata dreptatea . Demachiaza foarte bine , se comporta excelent cu pielea . Tenul meu a fost intotdeauna uscat si sensibil . De fiecare data cand ma spal pe fata , simt ca pielea ma strange , si daca nu as folosi o crema , as avea o stare intensa de disconfort . Sensibil este si probabil va ramane tot asa . Desi folosesc si creme specifice pentru tenul sensibil , asta e tenul meu , nu prea am ce-i face , cateodata imi apar pete de roseata si ma mai confrunt si cu cate un cos , doua . 
  Imi place mult demachiantul , cand am vazut ca se termina , am inceput in sinea mea : " nuuu "  :))  Dar s-a terminat , si de aproximativ o saptamana folosesc unul de la Garnier , asta pentru ca il aveam si trebuie sa-l folosesc si pe el , nu ? :) Il voi recumpara pe cel de la Bioten dupa terminarea celui de la Garnier . 
  Spun sincer ca e cel mai bun demachiant pe care l-am folosit . Dupa cum am zis , imi curata foarte bine tenul , pielea ramane fina si "usoara" . Nu ramane lipicioasa , si nu am nicio senzatie neplacuta . L-am folosit impreuna cu demachiantul pentru ochi de la Avon , dar il puteam folosi linistita si pentru ochi , nu imi provoca nicio usturime . 

  Aceasta e "lista" cu ingredientele :

 Textura lui e aceasta . Eu o consider .. light . Si in plus miroase si .. perfect . E mirosul potrivit pentru un produs destinat ingrijirii fetei , nu are un miros intepator . E demachiantul potrivit pentru mine , l-am gasit , al meu va fi :) N-am sa mai renunt la el , poate cate o pauza cand mai primesc cadou vreun alt demachiant :))

 
   L-ati folosit ? Folositi produse Bioten ?  

16 comentarii:

  1. Eu am demachiantul asta de vreo 2 ani.Nu cred ca o sa-l schimb recent pentru ca imi face bine.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa-i raman si eu fidela , asta dupa ce il termin pe cel de la Garnier :))

      Ștergere
  2. l-am folosit , imi place !
    sarbatori fericite si linistite !

    RăspundețiȘtergere
  3. inca nu am folosit ,dar suna bine !!

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur foarte tare cand gasesc bloguri in care se borbeste despre diferite produse, mai ales dak ele sunt referitoare la make up.Marturisesc k nu am incercat acest demachiant dar cred k o sa il incerc! Spor in ce faci! pupici
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blog-ul meu nu are un anumit criteriu , vorbesc despre lucrurile din viata mea , viata noastra .. fie ele haine , fie cosmetice :) Sa-l incerci , chiar merita :) Merci , la fel

      Ștergere
  5. Eu am folosit un gel demachiant de la ei şi mi-a plăcut emorm.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi aduc bine aminte am mai folosit si o crema de fata de la ei si mi-a placut , am sa mai caut si alte produse Bioten .

      Ștergere
  6. i will try it

    XX

    www.aroundlucia.com
    www.aroundlucia.com

    RăspundețiȘtergere
  7. It looks great, I will try it maybe :D

    -follow each ?
    My blog

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu l-am avut pe cel verde si tin minte ca mi-a placut :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu folosesc acest demachiant, plus lotiunea tonica. Pur si simplu le ador! Imi place cum imi curata tenul, ochii nu ma ustura deloc,deloc, ca la alte demachiante folosite, desi erau si speciale pt ochi; imi place senzatia ce mi-o lasa pe ten, atat demachiantul cat si lutiunea tonica , nu-mi usuca pielea deloc si ce sa mai spun de miros, il iubesc! :) Cu siguranta nu voi renunta la ele si parca, parca as incerca si o crema de la ei, tot pentru ten uscat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Demachierea si mai bine zis curatarea temeinica a tenului este pasul esential in ritualul de infrumusetare sanatoasa al femeii moderne.
    De la igiena si curatare gresita pornesc si se accentuaza problemele de tipul acneii,pori dilatati,conrol sebum si altele.
    Binenteles ca un stil de viata sanatos este esential,hidratare 2 l/zi,alimentatie sanatoasa,detoxifierea periodica a organismului,miscarea si masajul limfatic.
    Dar tinand cont ca in zilele noastre femeile au multe preocupari si timpul limitat trebuie sa gasim formule cat mai eficiente ,simple,multifunctionale pentru riualul de frumusete de la demachiant la fond de ten.
    1 demachiantul adica produsul de curatare trebuie sa curete in profunzime,sa nu irite tenul si sa nu il usuce daca nu este necesar,iar stratul de celule moarte trebuie indepartat prin pealing.
    Produsul ideal care face minuni in sensul ca fara dischete,curata in profunzime,desfunda porii,efectuaza un pealing gentil,si hidrateaza atat cat este necesar este BB CLANCERUL SKIN79,un gel de curatare cu o formula oxigen aciv,produs all in one.
    2 Tratamentul cosmetic de la curatarea cu bb clencerskin79 lana la finisaj este aplicarea BB CREAM SKIN79 produs original ,gama completa dedicata pe tip de ten si probleme ,crema multifunctionala ,dermatocosmetica ,fara parabeni,cu ingrediente naturale care trateaza acoperind la nivelul unui fond de ten f bun ,dar faca a crea efectul de masca,lasand tenul sa respire.www.skin79.ro ,merita sa incercati produsele skin79 pentru ca sunt deosebite calitativ,cu o prezentare foarte atractiva, si la un pret rezonabil
    3 Gamele complete de melc sunt unice deoarece au crema,serum ,toner,lotiune,masca,bb creama in concetratii maxime
    4 Setul de serumuri 3buc a cate 30 gr ,aminoacizi,vit c,colagen ,la numai 150 lei.

    RăspundețiȘtergere