sâmbătă, 1 decembrie 2012

Doua zile .. dar doua frumoase

  Cam cu greu am reusit sa ajung sa-mi vad nepotelul , are 7 saptamani acum . Asta s-a intamplat din cauza serviciului , dar am reusit pana la urma sa-mi iau 4 zile libere. 2 le-am pierdut pe drum din pacate pentru ca sora mea sta in Buzau , cu masina am facut 8 ore , cu trenul faci 12 . Dar ma bucur din suflet ca am ajuns , si mi-am cunoscut minunea de nepotel .  Mai am o nepotica de 7 ani , e iubirea si sufletul meu . Imi dau seama cat de mult imi iubesc nepotii , stau si ma gandesc cat de mult mi-as iubi copiii . Au fost doua zile frumoase , mi le-am petrecut cu sora mea si nepoteii , am povestit , ne-am uitat la desene , lucruri simple dar foarte bune pentru suflet .
   Ca de obicei cand merg pe la sora mea , nu plec niciodata cu mainile goale . A devenit un obicei de cand am blog-ul sa va arat tot felul de lucruri , in general cosmetice , cumparate , primite .. lucruri carora nu prea le tineam evidenta , dar care acum au devenit o placere :)


  Am primit o paleta de farduri Oriflame , am facut o poza fata blit pentru a putea prinde culorile reale . Ma bucur de o gramada de farduri , dar daca le-as si folosi .. ar fi bine :)
Si inca o paleta , cu 12 culori superbe . In plus , sunt mate , le prefer pe acestea in locul celor sidefate . Acestea sunt no name , de pe la o revista , ceva , dar pe care sora mea nu mai are timp sa le foloseasca . 
          Mascara Rimmel , negru


   Si o crema de corp cu migdale , Watson's . Nu prea sunt familiara cu produsele Marrionaud , dar exista un inceput pentru toate :)


Aveti / ati folosit produsele acestea ?

5 comentarii:

  1. Ce frumusica e prima trusa!Imi place ca are nuante calde si eu prefer ceva natural pentru machiajul ochilor.Mi se pare ca trusa seamana perfect cu cea de la Wet'n'Wild.Dar poate mi se pare mie?:-?
    Multa sanatate celui mic al surorii tale!Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu , tot ce se poate , nu prea cunosc trusele Wet'n'Wild , desi am auzit de ele :) Iti multumesc mult , la fel . Pup back :)

      Ștergere
  2. sunt super trusele de machiaj!!!

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Paletica aia cu 12 culori de la revista o am si eu !! Ce-mi place :x

    RăspundețiȘtergere