joi, 27 decembrie 2012

Mos Craciun si primele mele produse Goldwell

  Nu va mai intreb daca ati fost cuminti , pentru ca stiu .. ati fost :)  La mine a venit Mosul cateva zile la rand , mai vreau asa :)) Ajunul Craciunului l-am petrecut in casa , in pat , in compania pisicului meu . Nu acesta era planul , dar supararea mea a fost mai mare decat dorinta de a merge cu prietenii sa petrecem . Supararea a fost din cauza iubitului meu , dar .. nu am pierdut mare lucru , referitor la petrecere . Dar prima zi de Craciun a fost frumoasa , a doua si mai si , asa ca .. supararea a fost inlocuita cu ajutorul prietenelor mele , adunate dupa foarte mult timp in acelasi loc si bucurandu-ne de multe ore impreuna .
   Titlul postarii se refera la produsele Goldwell comandate de pe un site , sunt intr-o continua cautare de produse benefice parului meu , si am speranta ca intr-o buna zi va reveni la ce a fost . A fost cret , il vreau inapoi . ( Apropo de asta , am citit despre o metoda de spalare a parului doar cu balsam , numita co-washing , si e benefica pt fetele cu parul cret ) . Asadar , sampoanele Goldwell le-am asezat in dulapiorul plin cu cosmetice si mai au de asteptat pana vor fi folosite  , pentru ca m-am apucat de co-washing :)
   Ele sunt :)

Sampon anti-cadere , ma lupt si cu aceasta problema . Cred ca acest sampon are "lipite" instructiunile de folosire gresite , pentru ca scrie a se folosi pe parul uscat , dar e un sampon , si nu un sampon uscat . Am cautat pe internet si se foloseste ca oricare alt sampon . 
     Sampon pentru par cret
     Doar pe acesta l-am folosit o data , e un ser-spray pentru parul cret , pentru definirea buclelor . Inca nu-mi pot exprima o parere concreta .


Preferatul meu , ma tot gandeam la el de ceva vreme . Aceste 4 produse sunt cadou de Mos Craciun de la iubitul meu , asta inainte de cearta :)  Comanda a fost a mea , factura a fost a lui :) 

 O bluzita primita de la prietena mea de suflet , ne cunoastem de 10 ani , de tot atatia ani suntem prietene , am fost in aceeasi clasa in liceu , am stat in aceeasi casa 3 ani , acum e acasa in vacanta , dar de 1 an e la o distanta enorma fata de mine , dar asta nu inseamna .. nimic , pentru o prietenie 
      Vesta din blanita primita de la mama , imi place mult si imi e foarte draga mai ales ca e de la ea .
Parfum si crema de corp Agatha Ruiz De La Prada , Love Love Love , primite de la sora mea . Miroase bine parfumul , e dulce , ca o acadea :)  


         Crema de corp si gel de dus , au ajuns la mine pentru ca mama a pastrat parfumul , ea nu foloseste crema de corp , iar gelul de dus il impartim . Tot de la sora mea .

A fost darnic Mosul anul acesta , dar dupa cum a aflat si Mos Nicolae , intr'adevar am fost cuminte :)  Dar nici mosul "eu" nu s-a lasat mai prejos :) 

Va pup ! 


 

24 de comentarii:

  1. Nice stuff!
    Ai fost foarte cuminte anum asta!
    Tine-o tot asa c blogul, e foarte interesant!
    Te pup!

    *Happy Holidays!*

    *Love, Raluca*
    http://blackeyedstyle.blogspot.ro

    *New post*
    http://blackeyedstyle.blogspot.ro/2012/12/magic-christmas-eve.html

    *Facebook page*
    http://www.facebook.com/Blackeyedstyle

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, chiar ai fost cuminte, draguto, ai primit numai bunatati acolo. Imi place vestuta foarte mult, parfumurile, respectiv cremele de corp nu stiu cum miros, dar important este sa fie pe gustul tau.
    Si zici ca printre toate, ai tras si o cearta cu iubitul tau, ha? Offf, relatiile astea, sper sa va treaca repede, Revelionul trebuie sarbatorit impreuna! :)
    Numai ganduri bune, te imbratisez!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Supararea ne-a trecut , dar Revelionul tot separati il petrecem . Prea multe certuri adunate nu duc la nimic bun , mai bine fara nervi in noul an :) Te pup draga mea

      Ștergere
  3. Ce bunatati ai primit :D Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne spui care au fost rezultatele! Un an nou cu bine si multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa incerc sa ma tin de "reteta" . La inceput e putin mai greu , ca in orice . Multumesc la fel , si multumesc si eu de vizita :)

      Ștergere
  5. dragute cadouri,parfumul Love Love arata super,chiar sunt curioasa cum miroase,vestuta si bluzita sunt dragute ,sa le folosesti cu placere




    http://andreeabacau.blogspot.ro/


    RăspundețiȘtergere
  6. frumoase cadouri:)


    la multi ani ,

    noul tau follow-er,
    silvia

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de dragut e setul Love Love Love. ai indraznit sa.l scoti din cutie ?:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curiosity killed the cat :)) Le-am scos si am aruncat cutia pentru ca nu mai aveam loc si pentru ea

      Ștergere
  8. ce de cadouase minunate ...sa le folosesti cu mult drag ! un minunat an nou !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc draga Coco , sa ne "revedem" cu bine la anu` :)

      Ștergere
  9. Hello dear,
    Maybe you would like to follow each others blogs with blogger facebook and bloglovin?

    http://www.facebook.com/pages/wolffashion/369430966451649

    Happy new year!
    gV

    RăspundețiȘtergere
  10. Cate minunatii! <3
    Sa le folosesti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. mie imi plac produsele goldwell.superba blanita! xoxoo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata am folosit doar spray-ul , am renuntat la sampon , dar le-am pus bine :) Si mie imi place blanita :)

      Ștergere
  12. Superbe cadourile, sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Mogio. As vrea si eu Mosul sa imi aduca cateva produse de la Goldwell, am inceput sa citesc despre ele si am inteles ca sunt foarte bune. Ce parere ai despre preturile de pe siteul acesta? Ar fi ok de "recomandat" Mosului? :D

    RăspundețiȘtergere