duminică, 10 februarie 2013

Bucle .. cu banderola :)

  Cat mai explicit titlul postarii :) Dragul meu laptop a fost plecat pentru o reimprospatare de Windows , chiar daca numai pentru doua zile , abia asteptam sa intru sa vad noile postari ale tuturor fetelor pe care le urmaresc :) Si uite asa , acum este ora 3 si 16 minute , pana termin postarea o sa fie si mai tarziu .. si iar ma culc la 4 dimineata :)
  Printre cautarile mele de pe google cu privire la re-incretirea parului meu , am dat si de aceasta metoda , simpla , de efect , fara a folosi placa , ondulatorul , etc . Asa ca .. am pus-o in aplicare . Recunosc , prima data nu mi-a iesit pentru ca pana dimineata mi s-a desfacut tot parul , dar a doua oara , zic eu , a iesit destul de bine :)
  Imi pare rau ca nu am fotografii mai explicite , dar nu m-am gandit de la inceput ca ar putea fi o postare pentru blog , am facut cateva la nimereala pentru ca nu reuseam sa-mi vad spatele in oglinda :)))
  Dar sa va arat , si sa va spun cum se face :
- se foloseste o banderola elastica , se pune pe cap in stilul Rambo :))  ( pe frunte )
- daca vreti bucle mai dese , luati suvite mai subtiri , daca vreti mai rare , luati suvite mai groase
- fiecare suvita in parte se trece in jurul banderolei , din exterior spre interior , de atatea ori pana se termina suvita ( depine de lungimea parului ) , la mine cam de 3 ori pentru fiecare suvita
 Banderola la inceput e pe frunte , dar o sa se ridice . O mai trageti in jos din cand in cand si mai strangeti putin suvitele . E obligatoriu sa fie cat de cat stranse , pentru ca trebuie sa dormiti asa , si sa nu se desfaca in timpul somnului .

Asa trebuie sa arate la final . Daca reusiti sa prindeti suvitele mai de sus , fara sa va fuga banderola de pe cap :) , e si mai bine , asa parul se increteste si de mai sus :)  La sfarsit mi-am dat parul astfel prins cu putin ser Goldwell pentru parul cret , puteti folosi orice , chiar si inainte , o spuma sau ceva produs pentru par .

 Asa aratau cand le-am desfacut .



  Asa aratau putin mai tarziu . Mie mi-a placut , si voi mai repeta operatiunea . Probabil arat putin cam ciudat , am facut pozele dupa ce m-am trezit ,  dar pana la urma .. asta sunt eu , naturala , nu am de ce sa ma ascund.
  Sper ca unora dintre voi sa va fie de folos aceasta metoda , mie sigur imi este .

 Un inceput de saptamana cat mai bun fetelor , va pup .  ( nu e asa tarziu , doar  3:38 :))   )


 

10 comentarii: