marți, 19 februarie 2013

Comanda Avon C3

  Atat timp cat voi fi reprezentanta probabil nu voi reusi sa ma abtin :)) Stau si ma gandesc la toate produsele cosmetice pe care le detin si imi dau seama ca nu am nevoie de nimic in plus .. dar cand rasfoiesc brosurile Avon , Oriflame , " rasfoiesc " diferite site-uri cu produse cosmetice .. tot gasesc ceva ce " nu am "  :))  La fel s-a intamplat si la aceasta comanda Avon , pe langa produsele clientelor mele , am pus ceva si pentru mine :)

Mi-am luat :
- top/base coat Avon Nail Experts
-scrub pentru corp cu aroma de capsuni - miroase bestial , nu degeaba scrie pe spatele produsului  " acesta nu este un produs alimentar "  :) 

- parfumul Sensuelle la care se primea colierul cadou , am primit si o pereche de cercei pentru comanda mare -   eu l-am facut cadou prietenei mele , impreuna cu colierul , cerceii mi-au ramas mie pentru ca ea nu poarta :)
   
   Asa arata :)





- 2 rujuri rezistente , de care sunt foarte incantata , mai am unul dintr-o alta comanda , un roz putin mai inchis fata de cel de acum


Si pe langa toate acestea , mi-am cumparat si crema Bioten cu miere si galbenele , am folosit nu de mult demachiantul din aceeasi gama si mi-a placut maxim . Desi preferata mea ramane crema de la Farmec , cea matifianta , am simtit ca tenul meu are nevoie de o hidratare mai mare , asta pentru ca dupa ce am folosit crema Farmec , am folosit una de la Garnier , si nu prea mi-a placut , consider totusi ca e buna pentru vara ( am pus-o inapoi in cutie , si inapoi in dulapul cu minuni )  . Si pe cea de la Farmec tot la vara am sa o recumpar , imi ajuta fruntea si zona de langa nas sa nu sclipeasca ca un disco-ball :))

    Ati incercat vreun produs din ce mi-am cumparat ? Va pup , o continuare de saptamana frumoasa :)


2 comentarii: