vineri, 22 februarie 2013

Comanda Yves Rocher + numaratoarea inversa

  Ieri am fost la posta de mi-am ridicat coletul Yves Rocher . Desi nu aveam nevoie de nimic , am primit o oferta personalizata , sau poate asa o numesc ei , nu stiu daca intr'adevar e facuta pentru mine , sau .. Mi se oferea cadou parfumul Comme Un Evidence , pe baza celorlalte comenzi , am cumparat acelasi parfum de 3 ori pana acum . Eu am unul in tipla , dar am vrut unul pentru mama , l-a indragit de cand l-a simtit la mine , l-a mai avut si ea o data .


Trebuia sa fac o comanda de 100 de lei pentru a nu plati transportul , dar am avut totusi niste reguli , trebuia sa urmez anumiti pasi pentru a comanda produsele . In fine , n-am prea inteles din prima , am sunat , am incercat sa dau comanda , dar de fapt nu intelesesem nimic :)) Mi-a explicat o domnisoara draguta , si apoi am revenit cu comanda . 
Mi-am luat : 
- demachiant din gama noua  1+1 gratis ( de fapt pretul a fost de 1 + al doilea la 50% reducere )  ( asta e doar asa , sa scoata ochii ) 
-Gel de dus cu Hamamelis Bio
-Gel de dus cu ulei de argan Bio
-Gel de dus cu cafea , mult laudatul gel de dus , intr'adevar miroase a cafea . A ciocolata cu cafea :P 
-Crema de maini cu arnica Bio 
-Creion pentru ochi waterproof in nuanta aramiu tot 1 + 1

Si va mai spun ceva : din momentul in care am desfacut pachetul , am fost foarte dezamagita de mine si mi-am dat seama cati bani cheltui pe cosmetice , asa , inutil , cand am o gramada neincepute . As putea foarte bine acei bani sa-i strang si sa-i folosesc in alte scopuri : sanatate , masina , casa . Poate suna cumva .. dar daca stau sa ma gandesc , 100 de lei acolo , 100 de lei acolo .. la primavara o sa-mi trebuiasca alte cauciucuri , si o sa ma scutur de bani , nu mi-ar fi buna o pusculita ? DA ! Mi-ar fi :) 

Asa ca .. de ieri sunt foarte hotarata sa ma opresc din cumpararea atator cosmetice , sa le folosesc pe cele care le am , si sa pun ceva banuti deoparte . Incepe numaratoarea inversa , sper ca de acum in 2-3 luni sa vedeti doar posturi de genul " Empties " . Imi urez bafta si spor la treaba :))

26 de comentarii:

  1. Mare dreptate ai, asa sunt si eu, parca am innebunit cu cosmeticele astea. E buuuun pusculita, cum nu, la vara, concediu, mare, soare, eeee, ce buna ar fi pusculita :)) Iti urez si eu bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai ca imi trebuie o pusculita sigilata , sa nu pot umbla la ea :)) Multumesc :)

      Ștergere
  2. Draga mea, te felicit pentru hotarare, sper din suflet sa te tii de ea, si eu am inceput un astfel de proiect, nu mai investesc in atatea produse pe care le arunc mai apoi ca au expirat si nu am reusit sa folosesc mai nimic din el. Si eu cred ca sunt lucruri mai importante decat cosmeticele care ne pot face fericite in viata.
    Iar in ceea ce priveste postarile "empties", eu una le ador, ma motiveaza teribil de tare, asa ca la cat mai multe! :)

    Te puuup!!
    Ai primit mailul meu, da?
    Un weekend relaxant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc :) Eu nu sper , sunt sigura . Ieri de exemplu am fost cu prietena mea intr-un magazin specializat pe cosmetice sa-si cumpere un sampon uscat , m-am tot uitat pe acolo , si mi-am zis in minte " Hey , gata ! " . Nu m-am mai uitat la nimic , si-a cumparat prietena mea ce-a trebuit , am iesit si am plecat :) Yuhuu , succes ! :P Acum am citit e-mail-ul , te pup :)

      Ștergere
  3. Da, este adevarat si eu incerc sa-mi restrictionez cumparaturile desi este teribil de greu...

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu drag , si nu te supara , toate facem asa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am promis la inceputul anului ca sunt mai cumpanita cu banii. Mi-am facut o pusculita in care pun o anumita suma saptamanal si cu banii stransi ma duc la mare in vara. Restul banilor nu prea ii dau pe cosmetice , doar pe cele necesare , in schimb strang banut cu banut sa-mi iau ce haine vreau :d
    Te pup si astept sa ne spui daca ai reusit sa strangi ceva banuti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i drept eu am mai cheltuit nechibzuit in astea doua luni de 2013 .. dar in ceea ce priveste cosmeticele m-am oprit . De la haine deocamdata nu ma opresc , dar nici nu mi-am cumparat ceva aiurea . Bafta si tie , marea te asteapta :P Pup back

      Ștergere
  6. Hihi, numai eu n-am cazut prada lor desi "am benoclat" catalogul lor in lung si-n lat ;)). Nu mi-am mai comandat nimic, tot incerc sa fiu mai exigenta cu mofturile mele. Planuiesc o comanda iHerb dar aia chiar e necesara :D.
    Am vazut cam multe fete ca au profitat de ofereta asta cu parfumul si-am observat un numitor comun :)): gelul de dus cu boabe de cafea. Ia sa intru la dus ca tot mi-ai facut pofta de el :P.
    Sa le folosesti cu placere!
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot vazut la alte fete , dar era parfumul Moment De Bonheur :) Eu nu mai vreau NIMIC , de la nicio firma , de pe niciun site , sau catalog :)) Asa mi-am luat si eu gelul de dus cu cafea , prea l-am vazut peste tot , si era foarte laudat :) El e pe lista urmatorul , termin Orange-ul de acum .. si ma cafelesc si eu :))
      Multumesc draga Fede :*

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. inca nu l-am incercat , mai are putin putin de asteptat :)

      Ștergere
  8. Sa te bucuri de ele. Sunt curioasa cum este demachiantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :) mai am putin din Garnier , si am sa incep sa-l folosesc sa vad si eu cum e

      Ștergere
  9. Cel mai mult îmi place că miros extraordinar de bine toate aceste produse. Am înţeles de la o prietenă de a mea că au gel de duş cu aromă de cafea. Cât de tare poate fi?

    Anyway, să-ţi fie de folos.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e in primul rand in fotografia mea :) oricum .. multumesc :P

      Ștergere
  10. Buna. Te-am nominalizat la Liebster award. Pentru a raspunde la intrebari intra aici http://alexschoice.blogspot.ro/2013/02/liebster-award-tagul-l-am-primit-de-la.html#comment-form.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bafta si felicitari pentru hotarare. La mine recordul de geluri de dus a fost de 15. Asta a fost acum niste ani. Cand le-am numarat m-a luat cu lesin. Ce am facut? Mi-am facut o lista cu toate cosmeticele pe care le aveam si ce am mai cumparat timp de 6 luni (fara sa ma zgarcesc de la altceva in afara de geluri de dus). Cand am vazut cati bani am dat pe lucruri care nu-mi erau necesare m-am lust cu mainile de cap. Urmarea: de suma respectiva am inceput sa imi iau carti. :D Nu am reusit sa pun nimic deoparte dar...am invatat sa imi cumpar doar ce e necesar in materie de cosmetice.
    Sau aproape :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu vreau sa ma limitez in a cumpara cosmetice , am ajuns sa nu mai am loc de depozitare :)) nu cred ca o sa ajung niciodata la 15 geluri de dus , deocamdata am 6 , dar si asta s-a intamplat pentru ca nu stiam ce sa comand la YR sa fac 100 de lei :) dar am de toate , adunate , pe langa gelurile de dus :)

      Ștergere
  12. :)) Buna decizie...eu am obsesia asta cu hainele si cu accesoriile...daca as reusi si eu sa ma abtin...ar fi o treaba..:D La cosmetice ma abtin mai usor...de cand zic sa fac si eu o comanda la Yves Rocher ....de vreun an asa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebunia mea cu cosmeticele s-a agravat de cand cu blog-ul , dar gata .. deocamdata :) De cea cu accesoriile am scapat , dar haine nu poti sa ai niciodata prea multe :))

      Ștergere
  13. Hello dear :) nice blog and cute post :) from now on I will follow you with pleasure, you'll look for me if you like;)

    http://teanonsolomoda.blogspot.it

    Kiss Tea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Și eu doar ce mi-am comandat crema de mâini :))
    Gelul de duș cu aromă de cafea e favoritul meu. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crema inca nu am incercat-o , dar gelul de dus l-am dat gata :)) multumesc pt vizita :)

      Ștergere