vineri, 15 februarie 2013

De la mine pentru .. mine :)


  Mai mult decat mine , iubitul meu tinea la toate zilele de genul . Anul asta a fost prima Valentine's Day fara el . Dupa alti 7 in care a fost prezent .  Cum e reclama  Tic-Tac ? Mai bine singur de Ziua Indragostitilor decat indragostit de Ziua Singuraticilor !  :))  Prin popor se spune ca daca treci de 7 ani cu el/ea , ramaneti impreuna .. eh , noi am ajuns la 7 jumatate... degeaba :)) Daca un lucru nu merge .. nu te chinui . Fix ieri am primit produsele de la Oriflame pe care le-am comandat , deci cadoul mi l-am facut singura :) Pe langa ce am comandat , am primit cadou de la fata caruia am pus comanda , un luciu de buze . A fost frumos din partea ei .

.
  Mi-am cumparat o pensula pentru fardul de obraz , sunt cam dezamagita de ea , e cam "ametita" si cam aspra . Am si de la Avon , dar acelea sunt foarte foarte bune . Nu sunt prea familiara cu produsele Oriflame , dar acum am intalnit-o pe aceasta fata si am sa mai incerc si de la ei , de la Avon am incercat aproape tot :)) Mi-am mai luat si kit-ul concealer , l-am incercat si imi place , un gel de dus si o crema de maini " Love is in the air " , haha :P   Pe langa acestea , mi s-au terminat dischetele demachiante , si mi-am cumparat si mult laudatul sampon uscat , eu l-am ales pe cel de la Syoss .
  Aceasta e nuanta luciului de buze , imi place , e un roz foarte deschis , aproape incolor . 


   Acum cateva zile mi-am marit colectia de pensule , acum vreo 2 ani nu eram deloc pasionata de ele , nu prea le vedeam rostul :)
  A trecut cam o luna de cand am primit si acest mini - set , am consumat ceva din parfum , dar am zis sa vi-l arat :) Imi place tare sticluta , dar totusi capacul e ataat de enervant :))

  Va saluta si iubirea mea :) Nu va speriati de ochii lui , sunt albastri , dar din cauza blitului , au iesit asa :) Ma bucur totusi ca am putut sa-l prind cu ei deschisi , nu suporta lumina blitului :)   E un baiat tare cuminte acum , l-am castrat acum vreo luna jumatate , a fost o zi oribila , si pt mine si pt el , dar ma bucur enorm ca acum e bine . E mai cuminte , mai iubaret , mai jucaus .. s-a transformat :)

Va salut :)  :*


 


18 comentarii:

  1. ...mai intai de toate, sa inteleg ca v-ati despartit pana la urma? :( Poate treceti doar printr-o criza, un moment ceva...

    In ceea ce priveste pensulele de la oriflame, ai dreptate nu sunt stralucite din punct de vedere calitativ, sunt prea aspre, zgarie tare, nu sunt cea mai buna alegere, insa mie majoritatea produselor Oriflame imi plac si folosesc destul de multe.

    Sa stii ca m-a durut sufletul sa aud ca Arthur a fost castrat, stiu ca e necesar, dar parca toti masculii dupa acest procedeu isi pierd din bucuria vietii cumva...

    Te pup, draga mea, un weekend frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Simo , sunt 2 luni de atunci , exact in seara de Craciun . El s-a schimbat foarte mult , nu am mai reusit sa ma mai inteleg cu el , ne certam intr-una .. am inceput sa vb-im urat unul cu celalalt , si nu e frumos .. dupa atatia ani impreuna . Nu-mi place pensula , dar totusi o folosesc :) Sa stii ca Arthurelu' e mult mai vesel , mai jucaus si mai iubitor dupa sterilizare , ma bucur ca am facut acest pas si chiar imi pare rau ca nu am facut-o mai demult . Inainte sa faca atatea prostii . Povestile cum ca s-ar ingrasa .. ca n-ar mai avea chef de viata , nu sunt adevarate . Simple povesti . Am avut jumatate de week-end , maine sunt de dimineata la munca :) Dar am avut o zi buna . Te pup draga mea

      Ștergere
  2. Am vrut si eu sa-mi comandat crema de maini . Mi-a placut mult ambalajul. Ce parere ti-ai format despre ea?
    te pup:*:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe mine tot ambalajul m-a incantat :) nu stiu cum e , de maine incep s-o folosesc , azi am terminat alta crema de maini :) Uite , Florina spune ca ei ii place :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Asa se numeste :) E un sampon pudra sa-i zic asa , se pulverizeaza la radacina parului si te "ajuta" in cazul in care nu-ti poti spala parul , ti-l mai tine o zi fresh :)

      Ștergere
  4. Of mititelul...mi-a facut asa dor de matii mei..
    Ioti ca nu am stiut ca e si de la Syoss sampon uscat.Oricum sunt mai ametita de felul meu si nu as fi bagat de seama, dar merita sa il incerc.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca imi place . L-am folosit de 2 ori si chiar iti lasa senzatia de fresh . Nu incurca parul , il lasa fin . Merita incercat . Si miroase foarte bine :)

      Ștergere
  5. doamneeeeeee ce pisi scumpa!m-am indragostit pur si simplu. cu frumusica ta mi-ai adus aminte de obsesia mea pentru pisicute,am nevoie de una ca sa o iubesc :(imi place crema, am incercat-o si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumuselul :) E baiat . Nu am vrut niciodata sa am pisica , am avut intotdeauna motani , sau caini , de gen masculin :) Dar ma bucur ca iti place . Dupa ce mi-am pierdut ceilalti 2 motani , am zis ca nu mai vreau niciodata ( presupun ca toata lumea zice asa ) , pana in momentul in care am zis " gata , eu vreau motan , din nou" :) Si in 2 zile am avut :)

      Ștergere
  6. ce de bunatati ti-ai achizitionat! sa le folosesti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Stai linistita ca eu m-am despartit dupa 8 ani de relatie...daca nu mai merge nu are rost...E un pic aiurea de sarbatorile astea dar oricum pana la urmatoarea sigur iti gasesti pe cineva...:)). E foarte haios pisoiul :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut peste Craciun si Revelion .. astea nici nu se mai pun :)) Multumesc :)

      Ștergere