vineri, 1 februarie 2013

Empties ( 5 )

  Este a 5-a postare de genul , dar va spun sincer ca imi plac :) Ma motiveaza sa folosesc cosmeticele pe care le detin , si sa nu mai cheltui atatia bani pe dubluri .. sa le zic asa . Produsele acestea sunt folosite mai de mult timp , de cateva zile am gasit un folder in care asteptau mai multe poze . Nu mai stiu exact de cand sunt , dar cred ca au cam 2 luni . Dar a venit si timpul lor :)

1. Ulei de corp Avon Skin So Soft Dual     - mi-a placut consistenta lui , chiar daca era ulei pielea nu ramanea lipicioasa , datorita alcoolului din compozitie , cred eu . Mirosea super bine , dar nu a fost foarte hidratant . In cazul in care il aplicam pe pielea proaspat epilata , dupa ceva timp imi aparea pe piele o pelicula alba , de parca as fi fost data cu var :))  L-am cumparat prin August si era mai usor de aplicat datorita pulverizatorului 
2.Emulsie autobronzanta Gerovital Sun  - cel mai bun autobronzant pe care l-am folosit . Am mai incercat si de la Dove , Nivea . Pe corp l-am folosit dupa ce am venit de la mare , pentru a-mi pastra bronzul . Mi-a placut ca era potrivit si pentru fata , il foloseam in combinatie cu crema obisnuita de fata . L-am terminat prin Noiembrie . 
3. Favisan - Sampon crema pentru par uscat  - nu mi-a placut deloc , nici cum imi curata parul , nici cum imi ramanea dupa . Mi-a placut doar mirosul lui , parca a banane 
4. Gel de dus Avon Senses Reflection  -  cred ca multe dintre voi il stiti . Nu face foarte multa spuma , dar miroase frumos , si are o textura usoara . Imi place , iar pretul nu e mare , de cele mai multe ori se gaseste la oferta , 6-7 lei 


5 . Crema hidratanta matifianta Farmec  - crema preferata in momentul de fata . Am folosit 3 deja , acum folosesc una de la Garnier , dar voi reveni la ea . Si ii voi face si un review 
N-am reusit sa indrept poza asta , nu stiu de ce blogger o pune asa , mi se imprastie perlele :) 
6. Perle bronzante Avon Glow  - pe cele vechi le aveam deja de cativa ani , asa ca atunci cand am dat de un pret bun , am hotarat ca e timpul sa le schimb , oricum nu prea mai faceau fata , li s-a cam dus vremea :) Nu le folosesc foarte des , cand ma enerveaza prea tare fata mea alba , imi ofera putina culoare :) 


Printre produsele terminate se afla si parfumuri 
  7. Avon Treselle Mystique -  nu stiam de existenta lui , pana intr-o zi cand am dat de el in catalog la un pret foarte bun , 35 de lei . Adica 2 parfumuri cu 70 de lei , dar a mai luat o prietena inca unul . Nu stiu de ce nu prea are reclama , miroase extraordinar de bine , si chiar daca am fost dezamagita cand am vazut ca e apa de toaleta , am ramas surprinsa cat de mult persista , si cate laude am primit la adresa lui . L-am consumat intr-un timp relativ mic , chiar mi-a placut si am cam abuzat de el :)  E un miros putin mai greu , sa-i zicem , mai de seara , asa :) Si-mi place ca nu are tenta aceea Avon ( asa ii zic eu ) , care se gaseste la toate parfumurile lor . 
8 . Avon Outspoken by Fergie  - mie nu mi s-a parut ceva deosebit parfumul asta , l-am achizitionat cu 50 de lei , un pret foarte bun , fata de ce se gaseste mai tot timpul in campanii . Si nici persistenta lui nu m-a dat pe spate . 

Dupa cum am spus in postarea precedenta , detin foarte multe produse Avon :)  
Ati folosit ceva din ce v-am aratat eu ? 
Va pup :) 



12 comentarii:

  1. Si mie imi plac de mor genul acesta de postari, insa eu tot la fel de codasa sunt la acest capitol :P
    Eu astept review la crema matifianta. Mi-ar placea una exclusiv pentru zona T, dar sa fie ceva asa ieftin gen Farmec :P
    Nu am folosit niciunul dintre produsele tale.

    Te pup, sa ai un weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate esti codasa la genul asta , dar esti fruntasa la altele :) Stiu eu :P E buna crema , chiar face ce zice . O gasesti cam la 10-12 lei :) Promit sa fac si review-ul :)

      Ștergere
  2. Am folosit perlele pronzante Avon si parfumul Outspoken si ambele produse au fost pe placul meu...

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu folosesc perlele de la avon de cativa ani si sunt foarte multumita de ele!

    Click here to enter my Valentine's Day Giveaway!
    http://blackeyedstyle.blogspot.ro/2013/02/my-first-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate faci un review cremei matifiante de la Farmec.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. am si eu crema de fata de la farmec...o ador...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Perlele bronzante au fost preferatele mele. Acum vreau sa termin ce am si sigur ma voi reintoarce la ele.

    RăspundețiȘtergere