miercuri, 20 februarie 2013

Rujuri Avon Extra Lasting

  Recunosc , ce m-a atras prima data a fost ambalajul . Dupa aceea culorile , plus faptul ca nu erau sidefate . Nu am probleme cu gloss-urile , dar URASC rujurile sidefate :) Dupa ce le-am cumparat , mi-am dat seama ca intr'adevar culorile din catalog se potrivesc cu realitatea , dupa parerea mea este prima gama de rujuri la care se intampla acest lucru , in rest .. te poti astepta la orice .
    Nu sunt o impatimita utilizatoare a rujurilor in general , ma dau 1 data , maxim de 2 ori pe zi cu ruj . Il aplic o data inainte sa plec la munca , dupa ce acesta se sterge raman la balsamul de buze . A doua aplicare e doar in cazul in care ies undeva seara . Gama Extra Lasting contine produse persistente , de la fond de ten , mascara , rujuri lichide , rujuri solide . Pentru mine un ruj rezistent e tot ce am nevoie . Si acestea isi fac treaba . Rezista pe buze cu brio intre 2 si 3 ore , dupa .. depinde de fiecare ce face , mananca , bea . Desi aceste rujuri sunt laudate ca ar rezista pana la 8 ore , nici chiar :) Ar trebui chiar sa nu faci nimic , nici sa nu-ti misti buzele :)) Dar si asa , la un moment dat se usuca , si nu mai arata chiar bine ( asta dupa 2 ore ) .
  Primul pe care l-am cumparat a fost Vintage Pink , si asa am fost hotarata sa le iau si pe celelalte 2 , dupa ce am vazut ce mult imi plac .
  Sunt cremoase , se aplica foarte bine , si culoarea finala pe buze e exact care trebuie .
                                                     
                                                                1. Vintage Pink

        E un roz putin mai inchis , e potrivit si pentru zi , si pentru seara . 
    A doua nuanta este un portocaliu spre rosu , e perfect pentru seara , pentru zi ar putea parea cam tipator
                                                      2 . Sunset

      Cel din urma dar preferatul meu .
                                             3 . Rose Creme

      Imi plac toate nuantele alese , cam astea sunt ce mi-au placut din toate culorile , gama cred ca in total are vreo 10 . Le iubesc pentru ca sunt pe buze exact asa cum imi place mie , mate , fara sclipici , fara nimic . Ambalajul e super practic , latimea rujului e perfecta , nu risti sa te dai si pe langa buze , plus ca e micut , subtire .. incape perfect in orice geanta , chiar si intr-un portofel .

La finalul postarii m-am gandit sa caut si o poza cu toate nuantele rujului , sunt 11 in total , am fost pe aproape :)  Sursa se vede si pe poza . 


Cine le-a mai incercat ? Ce parere aveti ? 

14 comentarii:

  1. Ooo,da, arata grozav, pe bune! Si mie imi plac mult de tot, rujurile mate. Iti dai seama ca mie fix culoarea aia din mijloc imi place cel mai mult, nu? :P As purta-o toata ziulica! :P
    Ce preturi au?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca e o culoare minunata , poate pare portocaliu - orange dar nu e chiar asa . Eu am dat pe ele 8 si 9 lei , dar asta la oferta . In campaniile 4-5 parca le-am vazut la 13 lei

      Ștergere
    2. Ah , stai , care din mijloc ? :P Din poza cu toate 3 sau din mijlocul celorlalte poze ? :))

      Ștergere
    3. E un pret chiar decent, intr-adevar. Sunset, sunset m-a cucerit!! :P

      Ștergere
  2. Ce interesant arata Vintage Pink! Daca mama-natura mi-ar fi oferit niste buze mai carnoase, as incerca toate rujurile din lume, dar ma limitez la gloss transparent si balsam. Arata foarte bine toate! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am buzele carnoase , dar nici mici nu sunt , sunt potrivite :) Fiecare om cu problema lui , eu imi spun ca daca ma inzestra mama-natura cu o dantura minunata , nu as fi stat o ora fara ruj , si mai ales fara ruj ROSU :))

      Ștergere
  3. tare frumoase nuantele alese de tine , dar cred ca ti-ar placea capucino ,e ceva mai natural ,dar si mai universal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am vazut culoarea live , in general nuantele cappuccino - chocolate nu imi plac :) desi imi plac rujurile cu tenta maronie - movulie :)

      Ștergere
  4. Destul de pigmentate... frumos ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-am mai luat demult cosmetice de la Avon, trebuie sa reincep...

    RăspundețiȘtergere
  6. stie cineva unde se mai poate gasi o nuata ca rose creme?

    RăspundețiȘtergere