luni, 25 martie 2013

Ce rimel ( mascara ) folosesc

  Genele mele nu sunt nici lungi , nici dese , uneori sunt si incurcate :)) Dar am reusit sa dau de cateva tipuri de mascara de care am ajuns sa fiu multumita , iar cele care nu mi-au placut le-am facut cu mana . In momentul de fata detin 4 , si ma inteleg bine cu ele :)
 
   Acestea sunt :
1. Avon Super Curlacious
2. Avon Super Drama
3 . Maybelline The Colossal Volume Express Mascara
4 . Avon Little Red Dress

     Periuta lui curbata chiar imi ajuta genele sa se ridice . Este cremos , dar ramane pe gene , nu se intinde pe toata pleoapa . Imi place mult de el :)

    Pe acesta l-am primit , pentru ca prietena mea nu s-a impacat bine cu el . Asa credeam ca o sa intample si la mine , dar .. nu :)  Ne intelegem foarte bine :)  Periuta e intr'adevar ciudata , pe mine ma duce cu gandul la o scena horror :))  ( am vazut prea multe filme de genul - m-am lasat intre timp :))   )  

    Acesta e preferatul meu , pe el il am in permanenta , nu se termina unul ca altul nou e cumparat :) E un negru intens , intr'adevar confera volum genelor fara sa le incarce . Le separa frumos , nu le lipeste .


    Am ramas surprinsa de periuta acestuia cand l-am desfacut prima oara . Am fost curioasa de ce poate face . Nu prea multe , din pacate . Cred ca e potrivit pentru fetele care au gene dese , lungi , frumoase ... etc  :P  , si nu au nevoie de prea mult rimel . Stiu ca exista si norocoase :)  Pe el il folosesc in combinatie cu celelalte 3 , el este primul , imi ajuta totusi genele sa se aranjeze putin , v-am spus ca sunt si incurcate :))


  
    Aici am folosit Little Red Dress impreuna cu Super Drama . Pentru mine e bine , pentru ca imi cunosc genele si stiu ca mai mult nu pot nici ele .

   Nu pot sa nu vi-l arat si pe el , ajutorul meu , intotdeauna :)) 




 
     Dupa asta rimelul a ajuns pe jos , dupa sub pat .. l-am lasat sa se joace cu el pana s-a plictisit :)





 

31 de comentarii:

  1. Neaparat trebuie sa incerc si eu Colosall-ul. Prea multe pareri bune

    RăspundețiȘtergere
  2. de cand ma tin si eu sa incerc Colosall-ul...in rest,am Drama si ultimul rimel prezentat,Drama imi place,iar cu periuta sunt de acord cu tine!!:))) celalalt nu ma incanta deloc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici pe mine nu m-a incantat , nici acum nu o face prea tare , dar totusi i-am gasit o utilizare , destul de buna pt genele mele :) chiar incearca Colossal-ul , merita , si il gasesti si la pret bun in perioada aceasta , 22 ron , fata de 35 cat am dat eu pe el

      Ștergere
  3. Iti dai seama ca eu numai Colossal-ul l-am incercat dintre rimelurile tale, marca Avon este in general insuficient exploatata de mine :P
    Ultima periuta mi-ar placea ca o completare la Colossal, mie nu mi se pare ca se descurca prea bine la alungire, asa ca simt mereu nevoia sa vin cu o pensula subtire si sa aplic pasta si pe varfurile genelor. In rest, pensula respectiva nu cred ca ar putea face ceva pentru gene, e ciudata rau de tot.
    Aia horror imi place mult! :D

    Si gata cu rimelurile, ca ceea ce voiam sa spun eu mai mult, e ca m-ai fascinat cu pozele acelea doua cu ochii tai frumosi. Deci sunt superbi, atat de intensa si expresiva privire ai...Sa stii ca asta e un lucru foarte rar la oameni si mai ales la femei. Multe au ochii frumosi,culoarea, forma, dar le lipeste acel "je ne sais quoi" :)

    Iar Arthur, Arthur e o poveste continua, il iubesc pe pisi tau rau de tot! :P

    Pe tine te pup si pe el il smotocesc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru apreciere , m-ai facut sa zambesc intr-un mod .. aparte . cineva mi-a spus , nu de mult , ca in ochii mei poate sa citeasca tot , orice stare , orice sentiment .. O fi chiar un lucru bun ? :) Multumesc inca o data pentru " Je ne sais quoi " :) Ti-l trimit o saptamana pe Arthurelu' ? Are atata chef de joaca , si chef de iubit .. incat azi dimineata imi venea sa-l smotocesc mai tare decat de obicei :)) De la 6 dimineata , hrr hrrrr , pe la nasul meu si ma gadila cu mustatile :)) Il luam in brate , il scarpinam , dar el nu .. ar fi vrut sa ma dau jos sa ma joc cu el . El nu stie ca la 6 inca se doarme ?? :))) Copil needucat :))
      Rimelul LRD tot pt completare il folosesc si eu , sau un fel de baza sa-i zic , pt alungire la Colossal folosesc varful periutei :)

      Ștergere
  4. ce dragut e pisicul tau, sa iti traiasca :* maybelline e si preferatul meu, cum spui tu: cand se termina unul am si cumparat altul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa , nu am mai ramas fara Colossal de ceva timp :) multumesc pt urare :) :*

      Ștergere
  5. Da ai cateva ;)) eu pot sa zic ca nu am nici unul dintre cele prezentate de tine. Eu am doar de la Rimmel, vreo trei tipuri si sunt foarte multumita de ele nici nu apuca sa se termine unul ca am si cumparat altul.
    Pisoiul tau e asa dragalas, scumpul de el ;))
    Tocmai ai un nou follower ;) Daca ai timp si ai vrea sa tragi o privire si la bloguletul meu

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am 4 , tu ai 3 , nu e diferenta asa mare :))) Daa , vroia si el sa-si rimeleze genele :)) Multumesc pt vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am 2 : Supershock de la Avon, cu care ma inteleg de minune, si de la Maybelline The Falses Volume Express (sper ca am scris bine :)) ) . Cat despre ajutorul tau, e o dulceata. :))) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca pentru Supershock parerile sunt impartite 50-50 :) Ajutorul meu iti multumeste pt compliment :P Pup inapoi

      Ștergere
  8. eu folosesc mai nou de la Maybelline ...e unul roz cu capac verde si pur si simplu il ador!!ce dragut e pisicul :)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate il stiu , doar dupa descriere nu :) mie imi plac majoritatea produselor Maybelline . multumim :) pup

      Ștergere
  9. Hihii, ce ajutor de nadejde ai!!!:D

    Collossal se afla si in topul preferatelor mele.
    Pe viitor, voi reincerca un rimel Avon (Supershock)...

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa , intr'adevar e de nadejde , nu ma lasa la greu , daca am nevoie de putina dezordine ma ajuta el :)) Incearca Super Shock-ul :) Pup si eu , multumesc de vizita :)

      Ștergere
  10. eu am supershock de la avon dar l-as schimba cu altul.iar collossal incepe sa ma convinga..te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai ce spuneam de parerile impartite ale Super Shock-ului :)

      Ștergere
  11. cel de la maybelline este preferatul meu!
    P.s. ce draguta e pisicuta :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic ca cel de la Maybelline!Ce dragut e pisicul!!

    Weekend placut!


    xoxo MM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost intr'adevar placut week-end-ul :) Maybelline e cel mai votat :) :*

      Ștergere
  13. Nu pot sa nu-ti remarc ochii, foarte expresivi si frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu m-am impacat tare bine cu unul de la AVON acum ceva vreme. Ai scris despre genele tale ca nu-s cine stie ce si tin sa-ti zic ca arata foarte bine si mai ai si cei mai expresivi ochi :).

    Te invit sa arunci o privire in dulapiorul meu: Shop My Closet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. una din prietenele mele nu se impaca deloc cu rimelurile Avon , dar eu .. eu nu am nicio problema :) de gene .. ce sa zic .. mie asa mi se par , si daca stau sa ma gandesc la genele colegei mele de munca , daca sta sa le aranjeze cu rimel ii vin imediat pana in frunte , atat sunt de lungi si frumoase :)) iti multumesc pt compliment , te pup :)

      Ștergere
  15. Maybelline Colossal e foarte bun !! si acum l-am incercat si pe cel nou, albastru , Rocket si nu m-a dezamagit deloc !! :*

    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am vazut si eu , probabil am sa-l incerc si eu odata , candva :) pup !

      Ștergere