marți, 12 martie 2013

Ordine .. de primavara

  Hello dragele , ce mai faceti ? A venit primavara , stiati ?  :P  Eu am fost plecata , la Bucuresti , la Buzau .. si peste o saptamana o sa plec iar . Imbin utilul cu placutul :) La Bucuresti cu probleme medicale , la Buzau pentru sora si nepoteii mei :) Daar .. a venit primavara , si odata cu ea vine si cheful de viata :)  Odata cu hotararea mea de a nu mai cumpara cosmetice pana nu mai termin din cele pe care le am , mi-am zis ca trebuie totusi sa fac putina ordine prin ele si sa decid pe care nu mai vreau sa le folosesc . Cele la care am hotarat sa renunt nu au ajuns la gunoi , dimpotriva , le-am facut cadou unei prietene care stiam ca se va bucura de ele . Degeaba tin unele produse si nu le acord deloc atentie , daca nu le ating nu se consuma :)

  Printre ele se afla foarte multe farduri , le-am tot adunat .. dar la cat de putin ma machiez , nu are rost sa le mai tin , oricum am ramas cu destule :) Nu stiu ce s-a intamplat cu paleta Givenchy , cred ca am scapat ceva pe ea si s-a stricat ambalajul , nu era murdara . Pe aceasta am folosit-o putin , dar mi-a placut , avea culori foarte frumoase . 2 palete Ruby Rose , noi noute , dar prea sidefate fardurile pentru gustul meu , o paleta Magic Colors , am primit-o de la sora mea ( cumparata cu o revista parca ) , am desfacut-o doar cat m-am uitat la ea si i-am facut poza pentru alta postare :)

  Aceste 3 produse le-am inclus si intr-o postare " empties " viitoare . Un luciu de buze Avon , un fard tot Avon si un creion pentru ochi Ruby Rose .

 A fost paleta mea de farduri preferata , dar dupa cum se vede nici pe ea nu am folosit-o extraordinar de mult . A fost inlocuita de alta , primita de la sora mea din Spania

Ea este inlocuitoarea , are farduri asemanatoare cu fosta , dar imi plac ca nu sunt foarte sidefate .

 Are si farduri de obraz , lucru care ma bucura . A avut si doua rujuri dar le-am scos , nu mi se potrivesc nuantele .



  A fost o postare facuta putin in graba , ma duc sa mananc si sa plec la munca :) Voi ce faceti cu produsele cosmetice care nu va mai sunt pe plac ?

  Va pup , nu pot decat sa va doresc tuturor o primavara frumoasa , asa ca voi , cu multe bucurii sufletesti si la fel de multa sanatate .

8 comentarii:

  1. si eu le dau cuiva care se bucura de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da curatenia de primavara e ceva obligatoriu! EU nu am atatea farduri though!
    Pupici, Dia.

    http://www.peach-punch.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu stiu cum am adunat atatea , si mai am inca vreo 5-6 palete . macar de as folosi atatea .. Kisses :)

      Ștergere
  3. Îmi cumpăr foarte multe cosmetice pe care nu le folosesc..dar îmi place sa le am acolo... Totuși, când îmi dau seama că nu mai încap în sertărașul meu, le dau mătușii mele. Ea se bucură enorm.

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia am facut si eu , de atata timp . dar gata .. cheltui bani aiurea , si nici nu ajung sa le folosesc . e bine ca ai cui sa le dai :) Pup

      Ștergere
  4. I le fac cadou mamei sau le arunc dar se intampla destul de rar sa nu-mi placa ceva din ce detin :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici la mine nu era vorba ca nu imi plac , dar avand prea multe .. era pacat sa le tot tin , ca nu le foloseam :)

      Ștergere