joi, 4 aprilie 2013

Mi s-a pus pata

    Parca m-a traznit ceva cand am vazut culoarea parului Aurorei  , si in mintea mea s-a format gandul " vreau si eu " , desi m-am luptat sa nu ma vopsesc timp de 1 an jumatate . Imi pare rau ca nu am mai gasit postarea de pe blog-ul ei sa va arat exact culoarea , dar in momentul de fata nu am foarte multa rabdare sa o mai caut :) Ea a folosit o vopsea din gama Avon Advance Tehniques . Am stat si m-am gandit , si m-am hotarat , gata ma revopsesc si eu , dar a fost o mica problema pentru nerabdarea mea , mai aveam de asteptat 2 saptamani pana imi venea comanda Avon :(  Asa ca .. ce sa fac .. sa caut o alta culoare . M-am hotarat asupra uneia de la Londacolor . Aceasta :





  Culoarea mea naturala :

 Ce'a iesit :











  In prima zi am fost incantata de culoare , dar la prima spalare , am ramas foarte dezamagita :(  s-a dus aproape toata si nu imi place deloc ce a ramas . Ce sa mai zic de a doua ..

 Deocamdata am renuntat si la dorinta de a o avea pe cea Avon , pentru ca iar dureaza sa pun comanda .. si pana atunci , m-am gandit sa aplic un nuantator mov , fara amoniac , nu vreau sa-l agresez iar dupa atata timp de nevopsire ..

Ati folosit vopsele Londacolor ? Ati patit acelasi lucru ?

22 de comentarii:

  1. Hihi, deci ai cedat pana la urma :))) Mai, iti sta foarte bine, adica e superba culoarea, pacat insa ca nu a tinut cine stie cat. Imi amintesc si eu perioada in care am fost roscata, cat ma chinuiam sa gasesc culoarea perfecta care sa tina mai mult de prima spalare. Nu am gasit-o niciodata, asa ca m-am facut blonda! :)
    S-o mai fi schimbat treaba de atunci si pana acum :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mai fost roscata in 2011 , as mai vrea intr'adevar , dar la fel ca si blondul , de intretinut este foarte greu . ieri insa am primit foarte multe complimente la adresa culorii actuale , asa o fi :)

      Ștergere
  2. era foarte frumoasa culoarea, sper ca s-a rezolvat cu nuantatorul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu l-am mai folosit , sunt plecata de acasa de ceva timp .. dar cand ajung , il folosesc :)

      Ștergere
  3. Noo, eu nu ma vopsesc dar mama, zici ca s-a nascut roscata:))
    Numai rosu trebe sa fie la par ca de nu, face ca trenu'..imi aduc aminte ca s-a vopsit acum un an cu ceva tot de la Londa parca si in loc de rosu a iesit bruneta.Prapad :))
    Acum se face doar cu L'oreal ala spuma parca (care se pune in paharul ala a lor) si sa stii ca e facuta cu ea de vreo luna si nici acum nu i se cunosc radacinile ca inainte.Deci e buna...trebuie doar sa o gasesti si tu pe a ta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca e buna , am mai folosit si eu de la L'oreal , dar am vrut sa incerc si una Londacolor , m-am convins :)

      Ștergere
  4. culoarea imi place pacat ca nu a tinut :( de azi te urmaresc daca iti face placere te astept si pe la mine pupici !

    www.makeupmania86.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a placut :( dar am gasit alta intre timp , si la urmatoarea vopsire sper sa fiu multumita si de rezistenta :) din pacate nu pot sa-ti accesez profilul :(

      Ștergere
  5. Nu am folosit Londa... ma vopsesc doar cu Garnier fara amoniac. Eu fara sa vreau am iesit roscata la radacina (si imi rezista, din pacate, mai mult decat as fi vrut) si saten inchis la varfuri...ma intreb ce o sa se intample cand o sa-mi creasca radacinile si o sa se vada satenul mediu (culoarea mea naturala) :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa se intampla intotdeauna , cand nu-ti place culoarea , se incapataneaza sa stea :))

      Ștergere
  6. Frumoasa culoarea pacat ca nu a tinut
    Si eu sunt intr-o continua lupta continua cu roscatul. Era de la Palete vopsea XX Colors sau ceva de genu mi-a placut foarte mult. Apoi cred ca am folosit garnierd dar nu a iesit prea aprins si ultima data am folosit Wellaton spuma si a iesit mult mai aprins. Si eu am problema asta cu scursul culorii, dar ramane destul de aprinsa dupa aia nuanta...dar ma enerveaza cat de mult poate curge la dus dupa aia cand transpir s.a. si acuma am luat pauza de la vopsit

    http://o-fata-simpla.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wellaton e gama foarte buna , am folosit si eu , tot roscat , si era chiar intens , asa cum il vroiam . Gama aceea de la Palette nu cred ca se mai face ..

      Ștergere
  7. A iesit foarte bine! <3
    Si eu as vrea sa ma vopsesc... dar nu prea am curaj ;))
    Daca vrei treci si pe la mine http://btl-allysa.blogspot.ro/
    :* :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu esti hotarata , mai stai putin pana iti gasesti o culoare pe care o vrei cu adevarat , sa nu iti para rau dupa :)

      Ștergere
  8. Wow, amazing color!!! I don't know this brand!!!
    if you want we can follow each other on gfc and facebook, tell me what do you think =)
    kisses,
    vogue4breakfast.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am curaj sa ma fac acasa...cine stie ce degradeuri imi ies pe cap !
    pacat ca nu a tinut culoarea...era foarte frumoasa...
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde de ce culoare ai vrea sa folosesti :) la mine ca sunt aproape bruneta , nu e asa mare problema . dar tu ai culoarea deschisa :) mai bine , daca te duci cu incredere la salon , nu are rost sa risti acasa :)

      Ștergere
  10. Folosesc cu consecvenţă de cel puţin 10 ani Londacolor. Am încercat şi altele, dar tot la Londacolor m-am întors. Îmi pare rău să aud că ai avut o experienţă negativă în condiţiile în care eu nu am ce să le reproşez.

    Dacă e vreo consolare, culoarea mi se pare super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cunosc si eu persoane care sunt multumite de vopseaua Londacolor :) Culoarea a iesit exact cum trebuie , dar .. atat .. :) Nu e problema , am inviat-o putin cu nuantator :)

      Ștergere
  11. Foarte fain blogul acesta si parerile despre produsele cosmetice

    RăspundețiȘtergere