miercuri, 1 mai 2013

Ghinion sau .. ?

 .. lucrurile rele trebuie sa se intample si ele ? Nu doar cele bune ... Miercuri am facut postarea in care speram ca lucrurile o sa decurga cum trebuie .. Din pacate pentru mine nu s-a intamplat asa , restul zilei de Miercuri nu m-am simtit prea bine , iar Joi dimineata m-am trezit cu o hemoragie de toata frumusetea , si am fost nevoita sa plec de urgenta la Bucuresti pentru ca mi-a fost frica sa merg la un spital din apropiere . Bagajul l-am facut repede , mi-am pupat mama si am plecat . Nu singura , pentru ca deja nu ma simteam bine , si nu riscam . A plecat cu mine fostul prieten , pentru ca am incredere sa-mi las masina pe mainile lui . Toate "bune" .. 1 ora jumatate pe drum , vedem ceva suspect in bord . M-am rugat in gand sa nu fie adevarat . Din pacate , din nou , a fost . Mi s-a stricat si masina . Dupa atata plans si frica asta imi mai trebuia . Am ajuns intr-un service , nicio sansa sa plec cu ea mai departe . Plans din nou , injurat , iar plans , nervi .. cum se intampla . Noroc cu fostul ca e un tip calm , a vorbit cu un prieten , a venit dupa mine , m-a dus la Bucuresti , iar el a ramas cu masina mea sa aiba grija sa ajunga in siguranta intr-un service din apropierea orasului meu . Am plecat la ora 2 dupa-masa de acasa , la ora 1 noaptea am ajuns la clinica . Va spun sincer ca in momentul in care am ajuns la baie si m-am vazut in oglinda am crezut ca vad o fantoma . Alba ca varul . Plus o pereche de ochi plansi si vai de ei . Ok , control .. e bai , se face internare .


   Am fost condusa in salon , la ora 2 alt control in care s-a incercat oprirea sangerarii , dureros , a trecut . Dimineata la 6 am fost trezita de asistenta care se ocupa de mine , din nou temperatura , tensiune , etc . Mai in gluma mai in serios asistenta m-a intrebat de cate zile nu am dormit pentru ca venise pe la ora 4 si nici nu m-am miscat :) Dar eu toata noaptea m-am chinuit sa dorm din cauza branulei din mana care ma deranja . Probabil atunci adormisem mai bine :) Dupa ce a plecat , daca tot eram singura in salon am hotarat sa ma spal putin . Si de acolo nu prea mai stiu .. m-am trezit in perfuzii , tin minte doar ca imi transpirase tot corpul si aveam o senzatie de frig . Nu m-am mirat prea tare ca am lesinat , la ce zi avusesem . Poate ajungeam sa ma mir ca totusi fizic ma simteam bine , inainte de asta :)






  La ora 9 jumatate am fost condusa din nou in sala de operatii , de mine s-a ocupat aceeasi doctorita care a facut si prima interventie . Nu stiu nici acum ce a fost , greseala doctoritei sau vina mea ca m-am crezut Xena si am reinceput munca dupa o saptamana de la operatie . Cred ca 50-50 . Am discutat problema cu doamna doctor si mi-a spus ca .. se intampla .. foarte des . Ok ..
  Azi e 1 Mai , deja :)  Nu a fost o zi prea calduroasa la noi , acum e 5 dupa-masa si parca ar vrea sa ploua .. Am stat cam toata ziua in pat , de asta am nevoie acum .

  Mi-am spus of-ul , multumesc acelora care au rabdare sa citeasca postarea pana la sfarsit . Dupa aceasta a doua experienta , am hotarat ca o sa fac o postare despre problema mea , o problema strict feminina , multe femei se lovesc de ea , si din pacate , din ce in ce mai multe fete tinere , exemplu cazul meu .

 Sper ca am sa reusesc sa-mi reincep postarile " Empties of the month " pentru ca am multe sa va arat :)  Am cam ramas in urma :)

  Tuturor celor care au parte de aceasta mini vacanta de 1 Mai , le doresc mult soare !  :)

Va pup

27 de comentarii:

  1. M-ai intristat :(. Sa te faci bine ! nici eu nu am avut o zi de 1 mai prea minunata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc . nu fii trista :* eu imediat ma duc la injectie , asa ca .. se poate si mai rau :))

      Ștergere
  2. Uf, imi pare rau si sper sa te faci bine cat mai curand, dar bine de tot! :*
    Multa sanatate si odihneste-te! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, ce prost ma simt, abia acum m-am pus si eu la curent cu starea ta, nu pot sa cred ca habar nu am avut prin ceea ce treci tu. Imi pare asa de rau, draga mea, insa sa stii sunt alaturi de tine. Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa nu eziti...
    Imi pare rau si ca s-au legat asa ghinioanele de tine in mod continuu, chiar stiu ce inseamna sa intri intr-o bucla din asta cand totul merge prost, insa sa stii ca nu dureaza la nesfarsit. Ai avut o perioada mai ghinionista si atata tot.
    M-as bucura daca ai face postarea despre care vorbesti, oamenii reactioneaza mai bine cand primesc exemple despre genul acesta de experiente, de la oameni pe care ii cunosc, chiar si virtual cum e cazul nostru.
    Sunt alaturi de tine si iti trimit numai ganduri bune! Te imbratisez, sa te faci bine, ai auzit?!!!! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ai de ce sa te simti Simo , eu iti multumesc pentru vorbele bune si pentru sprijin . intr'adevar asa se intampla , un ghinion nu vine niciodata singur . dar acum am grija de mine , maine imi scot masina din service .. sper sa revina lucrurile la normal . chiar am sa fac postarea . TE IMBRATISEZ SI EU !! Ai o pupa mare de la mine :)

      Ștergere
  4. imi pare rau...stiu ce inseamna sa nu-ti fie bine , luna trecuta am stat in spital pentru o operatie...si anul trecut de 2 ori...aceeasi :(...a fost vina mea ca nu m-am ingrijit , am zis trece...nu trece ! s-a acutizat..si am tras...
    iti doresc multa sanatate si sa ne auzim cu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau Coco , stiu ca si tu ai trecut prin lucruri din'astea urate .. Partea aiurea la mine a fost ca timp de 2-3 ani am facut la tratamente .. de mi s-a urat :( Si in loc sa fie bine , a fost tot mai rau .. Si fosta doctorita ma mintea intr-una doar pt a mai face ceva bani pe spatele meu . Sper ca esti bine acum , si sper ca ai avut o aniversare cat se poate de frumoasa :***

      Ștergere
    2. multumesc , sunt bine acum...pot sa respir...ca nu puteam deloc !
      a fost o aniversare super ...am shopinguit cu fiica-mea :))) ce poate fi mai bun ???
      multa sanatate !

      Ștergere
  5. Vai Doamne femeie esti nebuna?TE operezi si te rezi Xena?
    Eu nu va inteleg de ce va fortati :(
    Am vazut atatea cazuri in spital la practica incat uneori dau vina pe voi ca nu faceti repaus, dar na, sa fie de bine de acum si sa-ti fie invatatura de minte ca nu degeaba zice nenea doctor sa stai in pat.
    Cand ti se desface operatia si faci infectie nu e deloc amuzat..zic din experienta si acum va cert:))
    Te pup dulce si sper ca esti bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate sa ma certi , intr-un fel am fost nevoita sa muncesc , dar nu ma scuz acum . o sa am grija de mine . intr'adevar imi este invatatura de minte . Doamne Fereste sa mai fac si vreo infectie ca m-am rezolvat de tot . Sunt mai bine acum , iti multumesc :*

      Ștergere
  6. Imi pare rau sa aud :| sper sa te faci mai bine si ar trebui sa o iei mai usor sa te odihnesti

    RăspundețiȘtergere
  7. sa te faci bine cat mai repede si sper ca ai scapat de ghinioane !!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Hello !!! Sa te insanatosesti rapid si revii cu postari si cu intamplari mult mai frumoase si vesele. Te imbratisez :)

    RăspundețiȘtergere
  9. insanatosire grabnica ,sincer imi pare nespus de rau nici eu nu miam inceput luna prea bine dar ma asteptam la cat de anemica sunt .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fructe si legume , ca tot e sezonul lor acum . si multa vitamina C :)

      Ștergere
  10. sa te faci bine repejor...
    te asteptam cu forte proaspete
    de data asta sa te odihnesti mai mult... sa nu se mai intample la fel
    pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Intuiesc problema ta si cred ca ma confrunt cu aceiasi problema.
    Cele rele au trecut, ma bucur ca te indrepti catre un drum mai bun, nu cu atatea pietre. Multa odihna si sa auzim doar de bine :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper din tot sufletul sa te simti mai bine, toate gandurile mele bune se indreapta catre tine :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Multa sanatate si ai grija mai mult de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Îţi urez să ai putere să treci peste aceste încercări. Sunt cu sufletul alături de tine. Îţi urez multă sănătate. Fii optimistă pentru că sigur vei trece peste greutăţi.

    RăspundețiȘtergere
  15. multumesc fetelor pentru toate gandurile bune , o pupa mare pt fiecare :)

    RăspundețiȘtergere