marți, 28 mai 2013

Improspatarea culorii parului cu nuantator

  Timp de un an jumatate nu m-am vopsit , am incercat cat de cat sa-mi ajut parul sa-si revina , era cam distrus saracul :)  Dupa acest timp mi s-a pus pata ca vreau sa ma revopsesc si am cam dat gres in alegerea vopselei , mi s-a dus culoarea FOARTE REPEDE , si am zis sa nu abuzez si sa-l nenorocesc din nou . Nu si-a revenit complet , dar 60% .. tot a fost . Asa ca .. am ales nuantatorul . Nu are amoniac , distruge mai putin firul de par . Intotdeauna mi-au placut nuantele de mov in par . Am ales nuantatorul Loncolor - Rock Violin

 Sursa : se vede pe fotografie

   Asa a ramas culoarea parului dupa vopsirea cu Londacolor :

  Asta a iesit cu nuantatorul . Imi place , o sa-l mai folosesc



 
   E cam ciufulit parul meu intr'adevar , dar asa arata dupa ce il usuc si il indrept putin cu peria . Inca nu am gasit tratamentul potrivit pentru el , dupa ce il aranjez .. sta bine 30 de minute , dupa aceea devine foarte ciufulit , mi se ridica o gramada de fire , si taaare ma supara . Degeaba folosesc ulei si fixativ , nu vrea nicicum sa stea la locul lui .

 Ce ziceti de aceasta varianta ? Ati incercat-o ?

*si-a revenit blog-ul meu , nu in totalitate , dar totusi .. misca :)  multumesc pentru toate sfaturile :)




6 comentarii:

  1. Uite, o ideea foarte buna pentru partea mea de par mai blonda, am o nunta in iulie si as putea sa incerc nuantatorul pentru a nu-mi vopsi inca partea aceea. Tu mi-o recomanzi pe cea de la Loncolor? Mie imi trebuie un castaniu inchis sa semene cu partea mea naturala de par.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate cei de la Loncolor nu au nuante de saten , dar poti incerca cu negru , s-ar putea sa iasa spre un castaniu inchis , depinde peste ce culoare aplici nuantatorul :) mie chiar imi place nuantatorul , si tine aproape cat o vopsea , se estompeaza culoarea treptat , nu pleaca dintr-o data toata :)

      Ștergere
  2. eu nu am mai fost vopsita vreodata dar am incercat de doua ori sa il nuantez, din pacate rezultatul de fiecare data a fost mult prea subtil
    la tine se vede bine

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa culoarea!!!
    te pup

    RăspundețiȘtergere