joi, 16 mai 2013

Notd , OPI + Astor

  Starea sanatatii mele s-a mai imbunatatit , am fost Luni la control si totul pare in regula , acum am de urmat un tratament de 10 zile .. si in rest .. multa grija . Multumesc tuturor pentru gandurile bune , apreciez din suflet .
  Dupa prima operatie , mi-am colorat unghiile cu o culoare frumoasa , si pentru prima data , am folosit o baza marca OPI , tare eram curioasa :) Mi-ar fi placut sa folosesc si o oja , dar mi-a placut prea mult culoarea ojei Astor . Nu sunt ale mele , ci ale cumnatei mele . Am fost foarte multumita de rezistenta lor , pana la 5 zile , a fost buna combinatia mea :)



 * tare greu se incarca pozele , si nu stiu de ce .. Am facut postarea aceasta mai scurta , avusesem alta in plan dar continea mai multe poze si imi lua mai mult de o ora sa se incarce . Ati patit si voi ? Sau o fi ceva in neregula cu blogul meu ?

11 comentarii:

  1. Chiar ma gandeam aseara sa-ti trimit azi un email sa te intreb cum te mai simti. Ma bucur ca esti mai bine, dar te rog mult de tot sa ai mare grija de tine!!!!
    Oja e absolut superba, imi place mult de tot cum arata pe unghiutele tale, iar faptul ca a rezistat asa de bine, imi place si mai mult :P Eu am o mare problema cu rezistenta si inca nu am gasit oja perfecta :P

    Treaba cu incarcatul nu am patit-o, eu imi micsorez pozele mai intai ca sa se incarce repede si nu am treaba. O fi avut platforma iarasi ceva, mai i se intampla sa dea si rateuri. :P

    Te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur :)
    este minunata culoarerea , o am si eu , dar alta firma ! iubesc unghiile scurte , ma sperie cele foarte lungi ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :* mi-am cumparat si eu una asemanatoare . Si daca as vrea sa am unghii lungi nu as reusi , mi se rup . Acum cat am fost in " concediu" au mai crescut si ele . Pup Coco :)

      Ștergere
  3. Astor, e una din marcile mele preferate de cosmetice

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine culoarea...de vara asa...:*

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte bine arata!! :* te astept pe blogul meu, pupici

    RăspundețiȘtergere