duminică, 2 iunie 2013

Empties ( 9 )

  Am ramas foarte in urma cu postarile " Empties " , s-au adunat cam multe produse pe care vreau sa vi le arat :) Dupa postarea aceasta va mai urma una , iar dupa aceea o sa incep o noua serie " Empties " , cu produsele pe care le-am consumat dupa " marea hotarare " , de a nu mai cumpara produse cosmetice , inafara de cele de care am intr'adevar nevoie . Si vreau sa spun ca incepe sa se simta .. mai ales la spatiu :P  Am luat hotararea pe 22 Februarie , deci am 3 luni si ceva , ma tin bine :) Asta s-a intamplat in momentul in care am deschis coletul Yves Rocher , si mi-am dat seama ca nu aveam absolut nicio nevoie de cele comandate . Acum o saptamana mi-am comandat cateva produse pentru ca gasisem pe site ceva de care aveam nevoie , si pentru a nu plati transport pentru un singur produs , mi-am ales si cateva produse Essence . Dar la capitolul geluri de dus , sampoane , creme de corp , nu mi-am mai cumparat NIMIC ! :)    ( asta s-a schimbat putin acum cateva zile cand am primit comanda de pe Triodeluxe constand intr-o masca de par si un produs de styling + am intrat intr-un magazin DM si chiar mi-a fost foooooarte greu sa ma abtin de la cumpararea altor produse pt par  )  . Dar .. de masca aveam nevoie , am terminat-o pe cealalta . De restul , recunosc , nu era maxima necesitate , totusi eu zic ca m-am tinut bine 3 luni :P
  Vreau sa va arat cateva produse folosite , cam mult timp intr'adevar de atunci .. dar nu ma las pana nu vi le arat pe toate :P






1. Crema de par cu extracte naturale si petrol - Vivanatura  

- impotriva caderii parului
- mi-a placut , ne-am inteles bine , m-a ajutat destul de mult
- o sa aiba parte de un review





   2. Lotiune hidratanta cu masline si cafea - Farmec 
    - e o crema ce contine o cantitate mica de autobronzant , dar este foarte buna pentru cine vrea putina stralucire
    - cred ca este foarte potrivita dupa plaja , mentine bronzul
    - hidratanta , cu miros placut
    - chiar astazi ma gandeam la ceva lotiuni nuantatoare , am sa o caut sa o recumpar

3. Masca pentru par cu ulei de masline - Planet Spa - Avon 
  - sincer , nu am vazut nicio diferenta dupa folosirea ei , sau poate am eu asteptari prea mari de la mastile de par
  - mi se pare putin scumpa pentru ceea ce face ( sau ce nu )
  - totusi , miroase frumos :P

4. Sampon impotriva caderii parului - Yves Rocher 
   - un sampon foarte bun , m-a ajutat mult
   - nu l-am mai cumparat pentru ca nu am mai avut nevoie de produse Yves Rocher sa pun comanda , plus ca am tot incercat alte sampoane cu aceeasi destinatie
   - un minus are pentru mirosul neplacut , are continut mare de lupin alb , cunosc planta si nu mi-a placut niciodata mirosul ei





 5 . Lotiune regeneranta cu petroleum - Gerovital Plant 
   - contine petrol , vitamina A , E si ulei de ricin  , ingrediente folosite foarte des si in produsele impotriva caderii parului
   - ne-am inteles bine , am vazut o mica schimbare
   - am folosit si o a doua sticluta , dar cred ca doar pe jumatate , cealalta jumatate s-a evaporat , era capacelul putin crapat :))

6 . Gel de dus cu struguri - Mitia 
  - de-a lungul vremii am tot folosit geluri de dus Mitia , produse ieftine si bune
  - acest gel de dus miroase atat de tare a struguri incat la fiecare dus imi aduceam aminte de perioada in care se facea vin la tara , si bunica ma baga in " chestia " aia mare sa calc strugurii in picioare :))
  - chiar mi-a placut , nu imi usca pielea , si mai si miroaseam a struguri dupa dus :P

  7 . Ceai Coada Soricelului si Flori de Galbenele 
    - am avut o perioada " harnica " in ceea ce priveste ceaiurile din plante , am baut in fiecare zi cate doua cani , una dimineata , una seara , acum sunt putin mai lenesa , dar am sa-mi revin :)
    - sunt adepta inraita a ceaiurilor , cred in puterea vindecatoare a plantelor


     Mai am multe sa va arat :)
 Ati folosit vreunele din acestea ? :)














 

6 comentarii:

  1. Felicitari, draga mea, foarte tare te-ai tinut pe pozitii. Si eu vin din spate, nu sunt asa de hotarata ca tine, ma mai apuca cate o depresie din aia care nu se poate trata decat cu cumparaturi, dar ma limitez la o oja ieftina ca sa-mi treaca.
    Saptamana aceasta vreau sa prezint si eu recipientele pe care le-am strans, dar si cutia mea cu produse pe care le-am ales luna aceasta pentru a le consuma. Sper sa ma tina chestia asta cat mai mult, cand vad postarile tale ma ambitionez si eu mai tare.
    Tu ai foarte multe consumate intr-adevar.
    Abia astept sa vad si restul.

    Aaa, si sa ne arati si oja noua de la Flormar :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ești în avantaj față de mine și te admir. Eu nu folosesc atâtea produse decât dacă le primesc cadou.

    Am în permanență în dotare o cremă hidratantă, dar în rest nimic altceva decât strictul necesar: șampon, balsam, săpun lichid.

    Mai folosesc din când în când pentru peeling o poțiune magică cu ulei de măsline, zaț de cafea și puțin mălai.

    RăspundețiȘtergere
  3. bravos...eu nu am reusit sa consum prea multe fara sa cumpar noutati :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu apuc sa termin mai nimic...tot timpul gasesc altceva!!!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitai!! Eu am o frica inexplicabila de a termina produse...:|. Imi e frica sa termin ceva si apoi sa am nevoie de el fara sa apuc ca cumpar din nou...asa ca la mine poti gasi oricand cutii cu tot felu de chestii cu ceva pe fund.

    O zi frumoasa draga mea :)
    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am folosit doar lotiunea regeneranta de la Gerovital, inca o mai am, nu am terminat-o. Mi-e greu sa stau mult timp cu ea in par, tot timpul sunt in graba, de aceea este foarte veche, in ambalajul anterior. Bravo, si eu incerc sa nu mai dau iama in diverse cosmetice, dar nu am reusit chiar de tot!

    RăspundețiȘtergere