miercuri, 23 octombrie 2013

Provizii :)

 Degeaba am incercat sa ma mobilizez .. pur si simplu nu am reusit , cum se zice " nu m-a tras ata " . Sanatatea mi-a jucat din nou feste , am avut o perioada mai grea , dar acum se vede recuperarea si in starea mea de spirit :)
 Dupa cum imi arata data " crearii " fotografiilor , acestea ar fi din luna Martie , sincer nu imi aduc aminte , dar tind sa cred ca asa e , stiu sigur ca a trecut ceva timp de cand le-am facut , pentru ca o multime din aceste produse le-am si terminat deja si o sa apara in urmatoarele postari "empties" . Dar nu conteaza .. eu tot vreau sa vi le arat. Sunt produsele pe care le aveam in momentul in care m-am hotarat ca nu mai aveam nevoie de nimic in ceea ce priveste cosmeticele .
  La capitolul " par " :
 Sampon Goldwell Curly Twist , Sampon Goldwell Anti Hair-Fall , Sampon uscat Syoss , Keratina lichida Anian , Ser termoprotector Gerovital , in acelasi tip de recipient un tratament naturist impotriva caderii parului , si un fel de fixativ - luciu Londa , plus produsele ce le aveam prin baie , sampon , balsam , fixativ Syoss si o spuma de par Nivea .

 La capitolul "corp " :
  Crema Avon Skin So Soft , Agatha Ruiz de la Prada - cu sclipici , 212 Sexy - Carolina Herrera - preferata mea , Balea Young , Watsons cu migdale , Nivea Pure and Natural , Avon Today

La capitolul " maini " :
   Avon Skin So Soft , Yves Rocher , Avon Planet Spa , Oriflame - Love is in the air

   La capitolul " dus " :

   Yves Rocher Bio , Yves Rocher Hamamelis , Aire de Sevilla Azulfresh , Oriflame

La capitolul " par" din nou :
  Goldwell - Curly Twist - produs pentru parul cret , Ulei de par Kallos , Ulei de par cu argan Avon , produs pentru volum Avon

La capitolul " fata " :


  Lotiune tonica Garnier + demachiant , Lotiune tonica Avon Solutions , Demachiant pt ochi Gerovital Plant , 2 demachiante Yves Rocher , crema de fata Bioten

La capitolul " machiaj 1 " :


  Baza de machiaj Avon MagiX , Fond de ten Maybelline , fdt Revlon Colortsay , fdt Avon si fdt Avon MagiX

  La capitolul " machiaj 2 " :

  Perle si farduri , cele pe care le-am pastrat si pe care nu o sa le consum niciodata , vor ajunge tot la gunoi din pacate :)

 
Si ele ratacite ,  spuma de baie , gel de dus si crema de corp , toate Grace Cole .

  La categoria " parfumuri " :

     Acestea sunt doar cele sigilate , nu am mai pus la socoteala si cele incepute .


     La toate acestea se mai adauga produsele de prin baie , sau cele consumate mai mult de jumatate pe care nu le-am mai pus la socoteala . Din ce v-am aratat sunt or noi , or folosite mai putin de jumatate . Toate adunate au intemeiat un motiv puternic de a nu-mi mai cumpara nimic in ceea ce priveste cosmeticele :)


   Si totusi cred ca eu stau bine , am vazut prin blogosfera fete care aveau si intre 20 si 25 de geluri de dus ( OmG  :)    )    Cateva din aceste produse vor aparea in curand in noile postari "empties " :)


   Va pup , vine week-end-ul :P

8 comentarii:

  1. eu, pana in momentul in care le-am numarat, nu mi s-a parut ca am multe. Apoi am intrat la project pan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact la fel ziceam si eu .. pana intr`o zi cand m-am trezit :)

      Ștergere
  2. dar ai cateva produse eu nu ma pot lauda nici cu un sfert macar din provizile tale asa ca spor la folosit ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca ai intr-adevar destul de multe produse, felicitari inca o data pentru mobilizare, abia astept ce ai mai dat gata de acolo... :)

    Ma bucur ca ai revenit, nu ma gandeam ca ai avut probleme de sanatate, imi pare foarte rau pentru asta, am crezut ca esti ocupata si ai facut o pauza de blog :( Cum te simti acum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt foarte bine acum Simo , multumesc mult . dar am avut o perioada tare aiurea . intr'adevar am ceva produse , si parca nu se mai termina , dar nici nu imi bat joc de ele , am rabdare :) te puuup

      Ștergere
    2. ma bucur sa citesc ca esti ok, m-am simtit tare prost pentru ca m-am gandit de o mie de ori sa-ti scriu un mail sa te intreb de sanatate, dar totusi ceva imi spunea ca ai facut doar o pauza de blog si atat. Offf!!
      Din pacate probeleme asta nu te slabesc deloc, cand nu e vorba de sanatate, e vorba de relatii personale, cand astea le-ai rezolvat vine job-ul si tot asa, sau poate doar la unele persoane...habar nu am, eu nu am reusit inca sa gasesc echilibrul personal!
      Te pup si te imbratisez, imi era tare dor de tine! :)

      Ștergere
    3. Dar eu iti multumesc din suflet pt gandurile bune , si pt faptul ca te-ai gandit la mine :) :* Asa e intr'adevar ... dar dupa atatea suparari din cauza sanatatii mi-am dat seama ca ea e cea mai importanta , trebuie sa o ingrijim si sa ne bucuram de persoanele dragi din viata noastra . Caut si eu de cam mult timp echilibrul .. dar va veni momentul in care ne vom da seama ca il avem deja :) Te pup si eu , fata frumoasa !

      Ștergere