duminică, 22 decembrie 2013

Primele produse Essence

  Cumparaturi la capitolul cosmetice foarte putine am mai facut , dar aveam neaparat nevoie de un " instrument " , pe care l-am dibuit intr-un final si am aflat ca se cheama " extractor de comedoane " . Din cautarile mele pe Google am ajuns pe site-ul  www.e-cosmetic.ro , nu-mi trebuia niciun produs in plus , dar daca aveai cumparaturi in valoare de x lei , plus un produs Essence , aveai si transportul gratuit . Cum romanul e "econom" , am zis " hai , de ce nu ? " , si asa nu incercasem niciun produs Essence si eram curioasa . Printre altele mi-am amintit ca odata ma gandeam la un kit de sprancene si am profitat :) Asa ca .. asta e ce am cumparat :)

  Bine ambalate produsele , nimic de obiectat :) 
   
  Kit-ul pentru sprancene . Sunt foarte multumita de el , am mai comandat inca 4 dupa ce l-au vazut fetele :) Are si 3 sabloane , pentru fetele mai putin pricepute ( intru si eu aici :)    ) 

2 mascara - " All eyes on me " si " Get big lashes " , nu ma inteleg prea bine cu niciuna din ele :) Si o oja intr-o culoare superba , de mult timp vroiam una asa :)
     Si " instrumentul minune " :)


            Va pup , chiar daca nu sunt harnica in privinta postarilor , sunt pe aici pe undeva :) 

6 comentarii:

  1. Ce m-am bucurat sa vad o postare de-a ta in blogroll! :)
    Frumoase cumparaturi ai facut, mie imi plac produsele essence, numai cu ojele nu ma inteleg.
    Instument similar am si eu de la The body shop, trebuia sa-mi zici ca-ti cumparam eu din tm, dar la mine e total ineficient, nu reusesc sa fac nimic cu el, sunt curioasa cum o sa te descurci tu. la mine au fost bani aruncati, si nici nu a fost ieftin.
    Pupici, o duminca frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din suflet ! :* Era vorba ca imi cumpara cumnata mea din Sephora , dar tot a uitat , si nu mai aveam rabdare :) Dar iti multumesc mult oricum . Ne intelegem binisor , dar doar cu partea mai mica ma descurc , cealalta cu un fel de cerc din sarma nuuuu , e groaznic de dureros . Nu am dat mult pe el , in jur de 10-15 lei . Si vreau sa-l incerc si pe cel din Sephora , am inteles ca acela isi face treaba :)

      Zile frumoase draga mea ! :*

      Ștergere
  2. hihiii, iata pe cine vad eu aici!
    ma bucur ca mai vad din cand in cand o postare de la tine:)
    si eu sunt multumita de produsele celor de la Essence si chiar am cateva.
    tocmai scriam un review pentru acest kit de sprancene:)

    i have a giveaway on my blog, maybe you are interested :*

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/2013/12/giveaway-de-craciun-castiga-o-pereche.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draguta de Florina :) Mi-a fost dor de tine sa stii :) Ma bucur ca ai observat ca am reaparut :) E minunat kit-ul :) Te pup

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu drag! am si eu kit-ul de la Essence, e the one!♥
    http://miss-lorrie.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere