duminică, 20 iulie 2014

Cum am descoperit un antiperspirant ...

 FOARTE BUN !

 Din intamplare :P  Am primit un cadou de la mama mea . Un set Dove

 


Ambalat frumos , intr-o gentuta cosmetica foarte practica , cu o fundita eleganta :) Continand 5 produse : o crema de maini , o crema de corp , un sapun , un antiperspirant si un gel de dus . Intotdeauna mi-au placut produsele Dove , in primul rand datorita mirosului , si abia in al doilea datorita calitatii . Ce sa-i faci .. mirosul e un factor important :P  

   
Cu 4 produse stiam exact ce o sa fac ( o sa le folosesc , deh :))    )  , dar cu unul .. nu prea . Ma gandeam ca o sa-i fac si eu un mic cadou mamei :)) Acela era .. antiperspirantul :) Si asta din cauza ca .. din copilarie am o problema cu transpiratia abundenta , iar de-a lungul timpului am incercat NENUMARATE produse antiperspirante , ajungand intr-un final , asta fiind de vreo 3 ani , sa folosesc antiperspirante dedicate barbatilor . Sunt putin mai puternice .    
Totusi nu l-am facut cadou pentru ca mama avea 2 antiperspirante incepute si a mai ramas putin in dulapiorul meu . In ziua cand mi s-a terminat cel barbatesc , ma gandeam ce model sa-mi mai imi cumpar si atunci mi-a venit ideea ca as putea sa fac o incercare cu cel Dove , desi sansele de reusita in vederea mea erau de vreo 2% :)) , si pana la urma tot la mama ajungea :) Dar ..nu :) S-a dovedit a fi unul FOARTE eficient chiar de la prima aplicare . Axila uscata .. pff .. ce sentiment placut :)) Asta era factorul deranjant , umiditatea , cu mirosul neplacut din fericire nu am avut probleme . 
L-am inceput in luna Aprilie , suntem aproape de sfarsitul lui Iulie si inca mai am mai bine de jumatate din el , folosindu-l in general de 2 ori pe zi . Ma protejeaza in fiecare zi si pentru asta il iubesc ! Si mirosul lui " cremos " persista . 
Sper sa ne intelegem la fel de bine in continuare , si celelalte flacoane sa fie la fel , sa nu fie doar asta vreo "minune" :)) 

Nu stii niciodata cum poti da de un produs in care nu ti-ai fi pus nicio baza .. si el e acela care te salveaza :)                    

6 comentarii:

  1. tocmai ce mi-am achizitionat si eu Dove :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pup si eu :) Si mie imi plac aproape toate produsele Dove .

      Ștergere
  2. Am incercat foarte multe antiperspirante, cateodata influentata de reclamele tv, dar de fiecare m-am intors la Dove. Il folosesc de 1 an si ceva acuma si nu cred ca o sa-l schimb prea curand :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa reclame eu nu ma iau . Imi plac produsele Dove , dar acum am ramas uimita de eficienta antiperspirantului :)

      Ștergere