marți, 27 septembrie 2011

Giveaway Sakura


Pentru fetele preocupate de sanatatea parului lor , Sakura organizeaza un giveaway constand intr-o Keratina lichida :) Link-ul catre blog-ul ei :) http://dpnori.blogspot.com/2011/09/my-first-giveaway.html

4 comentarii:

  1. hey yes, my name is ramona! :) but its a unusual name in germany
    where do you come from?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, am vazut comentariul la postarea mea si voiam sa iti dau reteta, la mine a functionat foarte bine pentru ca am fost slaba tare, nu cum sunt acum.
    Si eu vreau sa ajung pe la 53-54 cam asa, acum am 49 la 1.72, cam putin, dar se poate si mai rau la organismul meu.

    Reteta consta in miez de nuca cu miere si polen, amesteci intr-un bol cele trei, miezul de nuca l-am faramitat, nu e dat prin masina, mie imi place mai intreg,am adaugat miere si polen cat sa acopere nuca, nu am proportii anume, si am consumat dupa fiecare masa ca pe desert cat mai mult posibil. Este bun si dimineata pe stomacul gol, insa mie mi s-a parut ca imi cam taie pofta de mancare, asa ca l-am consumat ca desert.
    Prima data cand l-am luat am luat vreo 3 kg in prima luna si partea buna e ca nu se depune cu celulita, este foarte sanatos pentru organizm.

    Sper sa te ajute daca asta iti doresti, sa ma tii la curent!
    Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. from romania? how cool is that? my boyfriend was born in romania..funny!^^
    Have a nice day,dear <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Super asa, ca ai prietene blogger-ite din alte tari! Da, mi-au trecut bubitele de vreo luna..cam asa. Ti-am raspuns la comentariu :D O sa-mi fac analizele de care zici cand vin in tara, in decembrie, ca acum nu ma incumet sa merg aici la medic, mai bine ma las pe mana mamei, ea se ocupa de analizele mele :D Pup! :*

    RăspundețiȘtergere