luni, 16 ianuarie 2012

New sensation

Nu am incercat oja crackle , dar am incercat oja magnetica :) O noua aparitie pe piata care va face senzatie , banuiesc eu , pentru ca e foarte usor de folosit . Una din prietenele mele a primit-o din Italia de la o prietena de'a ei , si bineinteles ca am incercat-o si eu . Se aplica oja , si se apropie suportul pe care este pus magnetul si in maxim 10 secunde e gata :) Mama mi-a spus ca oja e urata , nu stiu la ce s-a referit , culoare sau model , dar mie mi se pare foarte interesanta :)) Sunt doua tipuri de magneti , unul care face modele orizontale si unul oblice . Am incercat amandoua modelele , o unghie orizontala , una oblica , si tot asa :P Am folosit aceeasi oja ca in pozele de mai jos , de la aceeasi firma . Ce ziceti , va place ? Ati avut ocazia sa o incercati ? Nu e reclama :) Sau poate e .. dar nu m-a platit nimeni sa o fac :)











Cum oja nu este a mea , am fotografiat-o cu telefonul , dar nu imi gasesc cablul de date . Asa ca .. sursa foto : Google.





2 comentarii:

  1. Ce fain arata!! Nu am incercat nicodata si nici macar nu am vazut pe unghiile cuiva, in afara de pozele de pe net.
    Exact asa scurte port si eu unghiile de obicei, ma gandesc ca mi-ar sta si mie bine cu o oja din asta. Stiu ca este la Flormar si nu e asa scumpa. Cred ca imi fac un cadou :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Le tin scurte pentru ca sunt foarte moi si se rup imediat . Munca mea oricum cere unghii scurte . Eu nu am vazut inca in magazine , dar ce-i drept .. nici nu m-am uitat foarte mult , asa ca nu pot da un pret de pe la noi :)

    RăspundețiȘtergere