duminică, 17 iunie 2012

Duminica

Astazi am participat la un eveniment foarte important in familia iubitului meu , una din cele doua surori mai mici s-a botezat in religia in care s-au botezat si parintii lor acum aproape 20 de ani . Eu sunt botezata si crescuta in alta religie , crestin ortodox , sa spunem asa , o religie mai .. permisiva . Si iubitul meu este tot crestin ortodox , pe vremea aceea si parintii lui erau la fel . Suntem de aproape 7 ani impreuna , desi la inceputurile relatiei noastre mama lui era putin cam sceptica cu privire la faptul ca baiatul ei nu si-a gasit pe cineva din aceeasi religie , lucrurile s-au schimbat intre timp . Dar nu am avut probleme cu niciunul dintre ei in toti acesti ani . Sunt doua persoane minunate , doi parinti devotati . Ii iubesc si pe ei asa cum imi iubesc proprii parinti , si pe cumnatelele mele asa cum imi iubesc fratii . Fiecare om in viata aceasta are dreptul de a-si alege religia , si stilul de viata pe care vrea sa-l aiba , eu consider ca trebuie respectate deciziile fiecaruia . A fost o ceremonie linistita , nu am mai participat la una de genul acesta pana acum , va spun sincer ca la unele cantece mi se facea pielea de gaina , dar la modul bun . A fost frumos .

7 comentarii:

  1. Ce senini sunteti cu totii! :) Si eu am participat anul trecut la o astfel de ceremonie, unul dintre fratii prietenului meu s-a botezat si mi s-a parut foarte interesant. Probabil voi mai asista si anul acesta la cel putin inca un astfel de eveniment.Si la mine este cam aceeasi situatie din punctul acesta de vedere, la voi e mai simpu totusi, in evenutalitatea unei viitoare casatorii(pe care ti-o doresc)va veti putea cununa si religios fara nicio problema. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata e simplu ca nu ne-am gandit inca la casatorie . Ieri tatal lui , mai in gluma mai in serios , spunea ca spera ca urmatorii care se vor boteza vom fi noi doi :) Pentru mine ar fi un pas maaare , si nu stiu daca l-as face . Mai bine ar fi sa ramana el in aceeasi religie ca mine , si nu mai e nevoie de nicio schimbare :) Sper sa nu intampini prea mari probleme la capitolul acesta . Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ma gandeam si eu, ca daca el nu se gandeste sa isi urmeze familia (in respectiva decizie) va fi simplu, altfel...la mine sigur va dori sa se boteze, e doar o problema de timp... :P
      Eh, mai vedem ce va aduce timpul!
      Pup!

      Ștergere
    2. Ce sa zic Simo .. poate la un moment dat te gandesti sa urmezi si tu calea lui , depinde intotdeauna de tipul de relatie si de cata dragoste ai pentru el . Sincer , cred ca nu am discutat niciodata problema asta cu el , nu prea-l vad sa faca pasul asta .. dar niciodata nu stii ce e in mintea omului . Intr'adevar .. mai vedem ce aduce timpul :)

      Ștergere
  3. You all look so fabulous! Your outfit is great.

    I follow u :)

    www.style-muses.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca s-ar putea sa nu citesti la mine pe blog , iti dau rasp. aici:
    Zau? :O cum o cheama ? si la ce compartiment este?:O

    RăspundețiȘtergere