joi, 31 ianuarie 2013

Comanda Avon C2

  Cred ca am ceva ani de cand sunt reprezentanta Avon , si la aproape fiecare rasfoire a fiecarui catalog , imi spun ca de data aceasta nu imi comand nimic , pentru ca nu am nevoie de nimic . Da .. de unde :)) Nu a fost comanda sa nu am macar un produs . Ce-i drept eu am si oferta pentru reprezentati , si cateodata sunt chiar tentante preturile . In campania 2 am avut target de  2 rujuri + 1 gratuit , la 250 de lei se primea parfumul Infinite Moment fara atomizor , iar la 350 de lei noul parfum Sensuelle . Eu am facut comanda de aproximativ 400 de ron , asa ca am primit si ruj , si ambele parfumuri :)

  Din cele 3 rujuri eu nu am ramas cu niciunul , o nuanta a fost aleasa de mama mea , alta de o clienta , iar a treia nuanta nu mi s-a potrivit . Imi comandasem un roz , dar mie nu imi plac rujurile cu sidef . In catalog nu parea a fi , dar a fost , asa ca ieri a luat drumul Spaniei catre sora mea :)  
  La gentuta aceasta imi statea de mult gandul , dar mi se parea prea mult sa dau 50-60 de lei pe ea , si ma bucur ca nu am facut-o . E cam amarata ce-i drept , subtirica . Am dat 22 de lei . In copilarie am primit o gentuta asemanatoare de la mama , dar era dintr-un material calitativ , iar ca bretea avea un lant frumos , auriu . La ea imi statea gandul cand am comandat-o , dar nu se aseamana deloc . Ma gandesc ce fashion ar fi fost gentuta mea pe vremea asta :)
  Mi-am mai luat parfumul Herve Leger Ete , 2 creme de maini , cea Planet Spa este preferata mea .


  De data aceasta am iesit foarte bine in ceea ce priveste campania , dar asta se intampla foarte rar . Cei de la Avon nu sunt foarte darnici , de exemplu cum sunt cei de la Yves Rocher . Eu trebuie sa fac comanda de 300 de lei pentru a nu plati transport , daca fac mai putin platesc 4 lei parca , iar sub 100 de lei parca 12 lei . Nu stiu sigur pentru ca m-am "chinuit" de fiecare data sa fac peste 300 . Stau si ma gandesc ca majoritatea cosmeticelor mele sunt Avon .. nici nu e de mirare :))
  Cunoasteti produsele mele ? Va pup


13 comentarii:

  1. prin posta sau curier iti vine coletul ,vreau si eu sa ma inscriu din campania 3 si sunt curioasa deaceasta taxa ?iti trimite monstre ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin curier , dar poti opta sa vina coletul si prin Posta . Mostre .. se trimit doar la produsele noi . De exemplu in C1 am primit o mostra din rujul Perfect Kiss , iar in C2 , 2 mostre din noul parfum Sensuelle .

      Ștergere
  2. :) Si eu cand eram reprezentant imi comandam o gramada de chestii care nu imi foloseau,..of

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa-mi iau doar produse pe care le folosesc , chiar daca nu am nevoie de ele :)) De exemplu nu imi cumpar niciodata masti de fata , pentru ca nu le folosesc .

      Ștergere
  3. Am fost foarte tentata sa imi cumpar gentuta aceea..ma tot gandeam la ea si dupa ce am pus comanda dar daca zici ca nu-i cine stie ce,ma bucur ca nu am cumparat-o :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e urata sau ceva , dar nu e mare lucru de capul ei :) Se gasesc gentute la fel de mici la preturi mai bune :)

      Ștergere
  4. Stii nu prea am intalnit Avon pe aici la noi, iata MAry Kay avem!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am comandat si eu 3 rujuri perfect kiss (2+1) dar coordonatoarea mea n-a stiut sa-mi spuna de codurile `speciale`; eu stiam doar de un `*` pe care-l alaturi codului rujului (care n-a putut fi atasat pentru ca trebuie introduse doar caractere numerice in formularul de comanda) pentru a beneficia de oferta. Si uite asa... eu am platit 3 rujuri... :)

    Adina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce pacat :( eu am avut un flyer in care se specifica exact ce trebuie sa faci , de acolo iti alegeai nuanta rujului gratis , aveau alte coduri . Am mai patit si eu asa , acum vreun an , dar atunci am dat 28 de lei .. pe un singur ruj .. si am avut 2 comandate :(

      Ștergere
    2. Totusi poti sa le returnezi daca nu le-ai desigilat , si nu le vrei :)

      Ștergere
  6. hmmm...nici eu nu ma pot abtine sa nu comand ceva de fiecare data! De Craciun am cumparat multe,au avut niste promotii foarte faine. Chiar azi mi-am primit gomajul de la Planet Spa (26lei), mi s-a parut cam scump la inceput, dar este extreeem de bun ! :)

    www.the-brunette-story.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de Craciun am avut comanda mare . Intr'adevar e cam scump , dar sunt bune produsele Planet Spa . Eu sunt indragostita de crema de maini cu minerale din Marea Moarta . Nu am incercat gomajul de care zici :)

      Ștergere