joi, 17 ianuarie 2013

Empties ( 4 )

  Adunate cam in 3-4 saptamani , am stat putin sa nu postez doar 2 produse . A devenit un fel de trend ( sa-i zic asa ) , terminatul produselor " de pe stoc" :)) . Imi place sa vad ambitia fetelor , si a mea  , in acelasi timp . Citesc cu mare placere orice post de acest fel , imi place sa vad ce produse folosesc si alte fete , de ce au fost multumite , de ce nu , asa poate aflu si cate o parere de un produs - doua de care sunt curioasa si nu am apucat sa-l folosesc :)
  Postez fotografiile cu produsele "stoarse" de mine in ordinea terminarii lor :)
 
    Pana acum , dischetele preferate sunt cele de la Septona , sunt 100% bumbac , ma inteleg bine cu ele , nu-mi lasa urme de puf pe fata , cum au facut altele . Imi cumpar altele de fiecare data cand vad ca mai am putine in pachet , nu cumva sa raman fara :) Eu le cumpar cu 6,40 lei , 120 de bucati .


Editie limitata a gelurilor de dus Dove , eu l-am ales pe cel cu .. nu stiu cu ce , nu mai stiu :)) Ceva floral oricum , muguri infloriti :) Nu cred ca exista fata sa nu fi incercat vreun produs Dove , asa ca ii cunoasteti mirosul caracteristic , plus o tenta florala . Mi-a placut , aceeasi textura cremoasa , iar mirosul ramanea pe piele . Hidratant in acelasi timp , gelurile de dus Dove nu mi-au uscat niciodata pielea . 

Mi-a fost cam greu sa ma despart de rimelul Maybelline , asa ca mi-am cumparat inca unul :) Cu acesta din urma mi-am luat o mare teapa in ce priveste pretul , dar .. cum zice tatal meu : " cu rusinea mori de foame" . Mi-a fost jena sa-l refuz , nu am intrebat de la inceput cat costa , iar cand am vazut bonul .. 35 de lei , cand puteam sa-l cumpar din alt magazin cu 22 de lei . Tin sa precizez ca l-am cumparat dintr'un magazin B&B , magazin specializat de produse cosmetice . Cred ca am platit numele magazinului . Data viitoare stiu unde sa ma duc din prima :)   Cu toate acestea , Colossal Volume ramane al doilea preferat , dupa SuperShock Avon . 


      In acest moment , cand am vazut fotografia cu aceasta crema de maini , mi-am dat seama ca e doua SpaResource folosita , astfel ca .. mai am cateva fotografii cu alte produse folosite pe care nu am apucat sa le postez :))  Dar asta ramane pe alta data :)  Asa deci .. aceasta e o crema primita de la mama fostului meu iubit , am mai primit una dar cu alte ingrediente . O crema foarte buna , hidratanta , nu lasa pelicula grasa pe maini . O bila neagra este pentru ambalaj , cand zici ca s-a terminat , iti dai seama ca iti mai ajunge inca 2 saptamani , astfel ca daca nu insisti risti sa arunci bunatate de crema la gunoi . Trebuie sa strangi tare de tub , o mare parte din crema se aduna in zona capacului . Mi-a placut mult mirosul , a pepene galben , yum yum :P  Ma mai dadeam cu ea la munca , si imi auzeam colegele : " hhmm..aici miroase a bomboane" :))  Nu stiu daca la noi se gaseste aceasta firma , stiu ca sunt din Canada aduse .


Pentru ca am folosit singura toata cutia , intra si ea in aceeasi categorie "empties" , nu ? :) Am 2 saptamani de cand beau in fiecare zi ceai , neindulcit , de galbenele , coada soricelului si afine . Doar acesta e din comert , celelalte doua sunt planta , respectiv fructele , culese si uscate . Traiesc intr-o zona de munte , nepoluata , are ea o gramada de parti urate , dar de atat ma bucur , natura . 


Nu sunt foarte multe produse , dar ati folosit ceva din ce v-am aratat ? 
E deja Vineri , parca saptamana asta a trecut asa de repede . Pentru cele care intra in week-end , sa fie unul odihnitor , sau din contra , unul nebun , dar principal e sa fie asa cum doriti :) Va pup 

16 comentarii:

  1. Si eu folosesc aceleasi dischete demachiante si imi plac.Eu tai ambalajul cremelor atunci cand nu mai pot scoate produsul si intr-adevar uneori ramane foarte mult in interior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cine ma viziteaza noaptea :) Mai tai si eu cateodata ambalajul , mai gasesti produs pentru inca una - doua utilizari :)

      Ștergere
  2. eu am luat un rimel de la ziarul taifasuri la doar 10 ron si imi place .

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit geluri dove ,dar nu acesta, altele ..cel mai mult imi place Dove Go Fresh Grapefruit & Lemongrass.Si eu am terminat rimelul de la maybelline :( .Eu l-am avut pe cel roz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea sunt editii limitate , poate nu ai avut ocazia sa dai de ele . Nu stiu cum e Maybelline cel roz , doar pe acesta l-am folosit . E cumva Waterproof?

      Ștergere
  4. aceleasi dischete demachiante folosesc si eu!! te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. crema aceea de maini...bomboane zici ??? super , asa poate nu mai dau iama la cele adevarate :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu beau ceaiul neindulcit...deloc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la fel si eu , fara strop de zahar sau miere . cand mai beau ceai de pofta , de exemplu de fructe de padure , pun putina miere . dar mixtura asta o beau pt sanatate :)

      Ștergere
  7. Rimelurile Maybelline sunt preferatele mele :) In fapt nici nu am incercat pana acum altceva. Ma asteapta un Rimel de la Flormar nedesfacut si cum va trebui sa ma despart de cel de la Maybelline caci i se apropie termenul o sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca esti fidela firmei :) poate iti place si cel de la Flormar :) Eu de la Flormar am folosit doar oje , alte produse nu :)

      Ștergere
  8. One of my favorite mascaras. They really make my eyelashes look great. Thanks for sharing these great ideas.


    Kisses
    Sofia

    stylishlyinlove.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit doar mascara SuperShock care mi se pare foarte buna si am recumparat-o de o gramada de ori :*

    RăspundețiȘtergere