duminică, 6 ianuarie 2013

Inceput de 2013


  " Bine v-am gasit " , o formula buna de inceput , dar eu sper chiar sa fie asa , sper ca v-am gasit bine in noul an . Pentru cele care anul trecut nu a fost chiar unul stralucit , sper sa fie acesta unul plin de surprize placute . Eu am trecut cu bine de 2012 , in mare parte , multumesc lui Dumnezeu am fost si sunt sanatoasa , familia mea la fel , cel mai IMPORTANT lucru . Partea materiala s-a tinut la suprafata , la partea sentimentala au fost ceva probleme si dezamagiri , dar am invatat ca unele vorbe din popor nu sunt degeaba . Am invatat cu adevarat insemnatatea cuvintelor " nu am pierdut nimic " si "prieten" . Nu dezvolt subiectul pentru ca nu merita osteneala . Schimbari majore nu s-au produs in viata mea in 2012 , dar asta nu e neaparat o problema , sunt o Balanta veritabila : " Sa ma duc , sa nu ma duc ? "  :P   Cine stie , cunoaste :)
   Maine este Sf. Ioan , recunosc ca sunt una din persoanele care sarbatoresc zilele numelor mai mult decat sarbatorile in sine , asa am crescut , am o familie numeroasa , iar fiecare dintre noi poarta un nume de sfant ( eu am 2 :)  ) , asa ne-am obisnuit .. urari , cadouri , etc .. :)  Le spun un "La Multi Ani "  fratelui , surorii (uneia dintre ele ) , tatalui , nepoatei , bunicii , si tuturor care poarta numele de Ioan sau alte derivate . O zi frumoasa , plina de caldura sufleteasca .


7 comentarii:

  1. Haha, daaa...am un ford k. Trebuia sa ma opresti sa stam de vorba, mkr asa ne cunosteam si noi live :)) si app, cum de m-ai vazut? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. sa ai un an minunat! iti multumesc mult pentru sustinere! pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel Stella :) Cu mare placere :) Pupici inapoi la Bucuresti :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Sa fie plin de sanatate si putere , si ma descurc :) La fel iti doresc

      Ștergere