luni, 1 septembrie 2014

Empties ( 13 )

  Cand mi-am facut bagajele pentru Franta , cosmetice am pus prea putine . Stiam ca nu o sa am nevoie de toate aiurelile pe care le foloseam acasa. Strictul necesar : antiperspirant , crema pentru fata , pentru corp , parfum , si inca vreo 2-3 lucruri. Si nici aici nu mi-am cumparat mare lucru. Am avut nevoie de cateva lucruri de acasa si mi-a trimis mama pachet , asa ca mi-a mai trimis o crema de corp , 2 parfumuri , etc , doar am stoc acasa . Si chiar mi-am dat seama ca ma pot descurca foarte bine si cu mai putine cosmetice :) Ce mi-am cumparat au fost geluri de dus , pasta de dinti , servetele umede , si alea ieftine, hihi :P
   Hotarata sa fac postarea asta , am zis sa dau intai un ochi peste blogroll . Gosh , ori ca a fost Duminica , ori ca s-a terminat vara , dar toate fetele au avut de scris !! Citesc articole de mai bine de o ora :)) Dar asta e doar un lucru bun ! :D
  Odata cu plecarea de acasa , am luat cu mine doar tableta , laptop nu . Prea multe bagaje , etc :) Acum na .. imi pare rau , dar nu mai ziceti nimanui :)) Trebuie sa ma rog , la propriu , de iubitul meu , sa-mi imprumute laptopul lui . Nu ca nu mi l-ar imprumuta , dar cand ?? Daca el e non-stop pe el ? :))) Si pe langa asta , cum se zice , " lenea e cucoana mare " , am facut poze cu tableta , in loc sa folosesc aparatul foto , si acum , stai si chinuie-te sa muti pozele de pe tableta in laptop ... si nu merge , si nu merge ... Si doar 2-3 poze din mai multe cate ar fi trebuit sa fie .. Prea multe vaicareli :)) Aa , stati asa , eu de fapt vroiam sa fac postarea pe tableta , dar ce , vrea ea sa-mi incarce pozele pe blog ? Ha ha , de unde .
  Daca trecem la lucruri serioase .. (  :P  ) , sunt aici de 4 luni jumatate si asta e o parte din produsele folosite pana acum :)


  1. Gel de dus Cien - Destination Marrakech . Suuper misto :) Mirosul te duce cu gandul chiar la imaginea de pe ambalaj ..
 2. Gel de dus " by U " - passion de mangue . L-am cumparat pentru miros , evident :) Si avea particule prin el .. dar nu abrazive :) Si nici nu se topeau . Daca vroiam sa se dizolve , trebuia sa le sparg :)) Gel de dus produs exclusiv pentru magazinele Super U . In Romania nu sunt . Deocamdata


   Asa arata nou-nout :)  Mi-a placut . Inainte de plecarea spre casa imi voi mai cumpara cateva , au o gama diversificata .

 3. Balsam pentru par " by U " , cu unt de karite si miere . Un miros super placut , desi mie nu-mi plac produsele cosmetice cu miere , sau cel putin cu miros . Dar acesta nu m-a deranjat . Si foarte bun , ne-am inteles bine . Al doilea flacon asteapta linistit in dulapior :)

4. Ulei de tea tree . Cumparat din Romania . Ce m-a speriat tare in Franta e pretul lui !!! 7 euro 50 , aceeasi cantitate , acasa e maxim 7 lei . Pff ! Am mai scris despre el si in alta postare

5. Pasta de dinti Labell - Whitening . Pasta de dinti obisnuita , mentolata . Consider ca pastele de dinti sunt bune atat timp cat le folosesti :)) Nu  ?




6. Balsam pentru par Cien cu provitamine . Folosesc mult balsam pentru ca nu ma spal cu sampon , doar cu balsam , asa ca un tub imi ajunge pentru maxim 4 spalari . De aceea nici nu dau multi bani pe el , trebuie sa cumpar foarte des . Aici nu se gasesc recipiente mai mari de 300 de ml :(  Sau cel putin nu am gasit .

7. Servetele umede BB . Ok :)

8. Gel de dus Cien - Red Sun . Mirosea a "rosu" :)) Ne-am inteles super bine

9. Crema pentru fata SeboSpecific Yves Rocher , adusa de acasa . Am avut altfel de asteptari de la ea , pana la urma mi-au trecut ( asteptarile , bineinteles ) , am trecut peste si ne-am inteles bine pana la final :))

10. Parfum Love Love Love - Agatha Ruiz de la Prada . Primit de la sora mea din Spania . Acasa a ramas crema . Parfum dulce-floral , nimic iesit din comun , si nici rezistenta uluitoare .





11. Vitamine , multe vitamine . Magneziu :)  ( vor urma si altele )
12. Capsule cu ulei de catina pentru intarirea imunitatii.
13. Crema cu tataneasa . Foarte foarte eficienta . Pentru dureri musculare si articulare .
14. Ulei de tea tree . Inca unul :)



      Asa-i ca ascultati si voi astazi Horia Brenciu - Septembrie , Luni ? :P    Mie imi place toamna , Septembrie e luna mea .

   Va pup , un inceput de toamna cat mai frumos !

7 comentarii:

  1. Hihi, bine ai revenit pe blogul tau!! :)
    Ma bucur sa vad ca te tii de treaba si consumi din rezerve si nu cumperi nimic nou, felicitari, esti tare pe pozitii :P
    Si zici ca nu mai folosesti sampon? Inseamna ca ti-ar placea balsamul acela in recipient mare Anian. Are 1 litru cred, i-am facut review mai demult pe blog - e subtire la consistenta si face si putina spuma la aplicare, am zis eu ca e perfect pt co washing. Il folosesc si eu in prezent alaturi de un tratement pentru varfuri. E foarte fain.

    Draga mea, iti doresc bafta in continuare, sa te tii de treaba! :P
    Pupici multi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am regasit :) Sunt tot pe aici de ceva vreme .. dar cu postarile mai greu , dupa cum am spus :)) Am vazut si eu balsamul de care zici , chiar ma gandeam la el . Sigur mi-ar fi bun . Mi-a placut foarte tare tratamentul acela pt par leave-in pe care l-am castigat pe blogul tau :) Multumesc pentru urare , zilele astea s-ar putea sa mai fac o postare , sa vad cand fur laptopul :)))) Pup si eu !!

      Ștergere
  2. Aproape niciodata nu reusesc sa termin ceva...tot timpul gasesc ceva nou care sa ma atraga mai mult...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe , daca vrei , poti :P Tentatiile sunt mari si muuuultee , dar daca ajungi ca si mine sa nu mai ai loc prin camera si baie de atatea produse , si sa te enerveze , te pui pe treaba :)) Pup

      Ștergere
  3. Uite ca nu am incercat inca produse Cien!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai doar de castigat daca le incerci :) Pret mic si calitate :)

      Ștergere
  4. Sbobet | Bookmakers, Online Sportsbook, Casino
    Sbobet betting. Sbobet is a multi-platform betting site 188bet which is powered by a proprietary matchpoint platform, with sbobet ทางเข้า a simple website design. The website is

    RăspundețiȘtergere