sâmbătă, 4 octombrie 2014

Empties { 14 }

   Am 2 fotografii cu produse terminate adunate mai pe la inceputul anului , dar au ramas neprezentate . Si atat timp cat sunt folosite de mine , merita scoase in public :P  Plus cateva produse terminate in luna Septembrie , luna ce tocmai s-a incheiat , o luna ce mi s-a parut a trece atat de repede ..



1. Lotiunea pentru corp Watsons cu migdale . Primita anul trecut de la sora mea. Imi plac migdalele , nu-mi plac produsele cosmetice cu miros de migdale . Uimitor , aceasta mi-a placut . Isi schimba putin aroma odata aplicata pe piele si pana la sfarsit ne-am inteles tare bine . Nu am probleme cu pielea uscata , asa ca pentru mine a fost hidratanta . Fiind lotiune a avut o textura light . 
2. Gel de dus Nature Secrets  - Oriflame , cu ginseng si fructul pasiunii . Nu sunt foarte familiara cu produsele Oriflame . Pentru mine tot ce miroase sau are gust exotic , e de bine ! :) Nu l-am cumparat eu , mama l-a primit de Sfantul Nicolae anul trecut si a ajuns in posesia mea pentru ca ea nu foloseste geluri de dus :P Mai facem schimb de una alta , eu ii dau o crema , un parfum .. ea imi da altceva , si tot asa :D  Totusi , un gel de dus obisnuit , m-a incantat aroma , atat :) 
3. Spray B.U. Wild . Iubesc varianta aceasta si sper sa nu se scoata niciodata de pe piata :) 
4. Crema de maini Yves Rocher - Beaute des mains . O crema foarte buna , hidratanta . cu un miros foarte placut . Sigur o sa mai intru in posesia ei si alta data :) 


5. Benzi depilatoare pentru corp Sesu . Le aveam de mult timp si m-am hotarat intr-o zi sa le dau gata . Au mai fost vreo 4 . Contin aloe vera . 
6. Balsam pentru par Syoss . Sincer ? Sunt foarte dezamagita de produsele Syoss . Li se face foarte multa reclama ca fiind produse profesionale . Am folosit alte balsamuri de par mult mai bune , si mai ieftine . 
7. Dischete demachiante , o mostra de parfum Yves Rocher - Cerisier en fleurs , 2 pile de unghii care nu mi-au mai placut 
8. Ulei de tea tree 
9. Un baton corector Miss Sporty cam batran 
10. Rimelul meu preferat , Maybelline - The Colossal Volume 

Urmatoarele produse sunt terminate in luna Septembrie :) 


1. Balsam de par Cien Professional . Eh , sa nu exageram , nu face treaba unui produs profesional , dar .. e foarte bun . La aproximativ 1, 50 euro face o treaba excelenta . Ce aduce a profesional , e mirosul :) Are o aroma eleganta .. nu stiu exact .. parca te-ai afla intr-un salon de coafura de lux :) Ceva de genul mi s-a parut mie . Nu stiu daca in Romania se gaseste , am vazut aici sampon si fixativ din aceeasi gama . Daca se gaseste , cu siguranta am sa-l recumpar cand voi ajunge acasa .  In general sunt foarte incantata de produsele Cien . Au un raport calitate/pret excelent . 


2. Parfum Herve Leger Ete - Avon . Un parfum de vara intr'adevar , cu un miros nu foarte puternic , dar placut . Fresh - floral . Persistenta din punctul meu de vedere cam slabuta , la vreo 4 ore . Eu l-am cumparat cu 80 de lei parca , la oferta , cred ca acesta e pretul cel mai mic , in rest se gaseste cu 130 de lei , daca imi amintesc bine . Nu e un parfum de ignorat , dar totusi , la pretul acesta gasesc altele mai interesante :) 
3. Parfum Comme une Evidence - Yves Rocher . Multe il cunoastem , asa-i ? :P  Mama e indragostita de el de cand l-a simtit la mine , si nu ii lipseste . E o minunatie de parfum , cu o aroma deosebita . Prima sticluta am primit-o de la mama iubitului meu acum vreo 3 ani , si de atunci nu imi lipseste nici mie . Acum s-a terminat , dar cand ajung acasa plasez o comanda si el o sa fie centrul :P Am doar cuvinte de lauda pentru el . Persistenta indelungata , cel putin pe mama o simt si dupa 7-8 ore , asta dupa doar 2 pufuri de dimineata . 



4. Al doilea recipient de balsam By U cu miere si unt de karite . Imi mentin parerea . Ieftin si bun :) Ma bucur ca nu miroase foarte tare a miere . Dupa cum am mai spus , consum foarte mult balsam , si aici nu am gasit cantitati mari , dar am de gand sa pun o comanda pe site-ul Anian si sa-mi iau unul la 1L , sa incerc unul si de la ei , pe cele de la Kallos le cunosc . 
5. Pasta de dinti Dentalux Complex 3 - marca Lidl . Ieftina si buna !!! Imi place mai mult varianta albastra " Mint Fresh " , decat cea verde , aceea parca are gust de plante si .. neah :P 


6. Gel pentru ameliorarea durerilor articulare , musculare , cu chilli :) 500 ml . Mi-a ajuns cam 4 luni , acum am inceput alta cutie , alt model , alta firma . Cu efect de incalzire . Mie imi este foarte folositor , mai ales cand imi este frig , aplic putin unde e nevoie si gata :) Porneste centrala :)) 
7 . Unguent Osteocicatrat TR , indicat uzului veterinar , foarte eficient si pentru noi astia cu 2 picioare :)) Cu extracte din plante , nimic daunator omului . Eu folosesc multe produse de genul , folosite pentru ameliorarea durerilor de spate , a picioarelor . Si pe langa acestea , iau foarte multe vitamine :) Foarte bun unguentul , cu efect imediat . Extractul de tataneasa e foarte eficient . 

7 produse folosite , sunt foarte cumintica . Aici am fost mult mai cumpatata ca acasa :) Si repet .. mi-am dat seama ca pot trai si cu mai putine cosmetice . Imi mentin parerea ca unele sunt scoase pe piata doar asa , sa se mai faca niste bani . Dar pana la urma , cosmeticele sunt cele care ne mai insenineaza noua zilele si ne mai schimba cateodata starea de spirit :) 

Pana ieri m-am bucurat de soare ca in plina vara , de astazi s-a schimbat foaia .. ploaie , vijelie , racoare .. Toamna isi intra in drepturi . Stiu sigur ca unora dintre noi le era dor de gecute , de cizmulite .. :P 


Va pup ! 

3 comentarii:

  1. Hehe, am identificat si eu produse comune de data asta, mai ales spray-ul BU pe care si eu, ca si tine, sper sa nu se retraga de pe piata niciodata. In aceeasi perioada de timp cand am aparut acest parfum/deodorant a aparut si Chanson d'air, Doamne cat imi mai placea parfumul acela. L-am folosit pana a fost scos din productie, asa rau imi pare. Mai este doar varianta mai noua chanson d'eau, dar nu imi place la fel de mult.
    Pupici de la timisoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi placea Exclamation , ti-l amintesti pe acesta ? Era o sticluta alb cu negru cu un semn de exclamare :) Credeam ca e scos din productie , dar nu , inca se mai gaseste :P Si ma pregateam sa spun de varianta Chanson D'air , ca nu mi-o amintesc , dar am facut o cautare inainte. Pe langa faptul ca mi-am amintit , am aflat ca inca se produce :P Chiar daca nu mai e la fel de cunoscut ca varianta d'Eau . Pupici din Franta , inca :)

      Ștergere
  2. Daa, imi amintesc de Exclamation, mi-a placut si acela foarte mult. De Chanson d'air sunt pur si simplu uimita ca spui ca se mai produce, acum ma pun pe cautari, chiar mi-ar placea sa-l gasesc pe undeva :P
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere