vineri, 30 septembrie 2011

Few days off

Am avut cateva zile libere si am zis sa profit de ele cum se cuvine :) Asta a fost cam acum 3 saptamani :)
Spre Herculane .. bucurandu-ma de vremea minunata







Un motanel frumos si ochios , un Garfield junior :P

O achizitie din Herculane ce mi-a fost foarte draga , cel putin in prima zi :)

Gogoshele cu caramel .. mmm ..

Seara in Sibiu , in vizita la niste prieteni, am iesit la o terasa sa mai stam la un pahar de vorba :) Desi era non-alcoolic cocktail-ul , cand s-a schimbat in verde , nu am mai reusit nicicum sa-l focalizez , asa ca m-am dat batuta :))



O pasarica frumoasa la fantana din Piata Mare din Sibiu .. suferea si ea de cald saracutza :)

Podul Minciunilor din Sibiu , vazut din turn

Am ajuns si in Alba la alti prieteni , si am plecat impreuna spre Turda . Am fi vrut sa intram in salina dar din pacate ultima intrare era la 3 jumatate si noi am ajuns la 4 :(


Asa ca .. ne-am bucurat de o baie in lacurile sarate de langa salina . Acest loc este unul special pentru mine , in Turda am crescut si lacurile acestea imi trezesc multe amintiri .
Plimbarea mea de cateva zile , in cateva poze :) Va pup . Ma asteapta o noua zi de munca , asa ca va doresc o zi mai buna decat a mea :))

6 comentarii:

  1. Hehe, ce calatorie frumoasa, sunt superbe pozele, am vazut si fotografii de la mine din Herculane...inelusul este superb, nu stiu unde l-ai gasit.
    In Sibiu nu am fost niciodata, mi-as dori foarte mult, imi place ceea ce ai pozat tu...
    Ai un corp foarte frumos si imi place melancolia din privirea ta ,se potriveste perfect cu podul vechi din Herculane... :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaa..oh yes it is! :) he was born in Iasi, do you know it?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca ai primit comentariul meu anterior, mi-a dat eroare. Anyway, scriam ca folosesc crema iluminatoare de la ELF sub ochi si pe pometi. Apoi aplic concealer sub ochi si pe pometi aplic pudra bronzanta Luminace care e un highlighter usor. Si rezista toata ziua :D App de unde esti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am crezut ca esti din strainatate, dat fiind faptul ca ai si postari in engleza :D Eu stau in UK acum, m-am mutat pentru universitate de vreo 2 saptamani aici. Cat despre produse, eu am ales ELF pentru ca sunt si ieftine dar si foarte bune, in comparatie cu alte firme. Daca te hotarasti sa le incerci, sa-mi spui daca ti-au placut sau nu :D

    RăspundețiȘtergere