miercuri, 1 octombrie 2014

Imi doresc ..

   Sanatate si liniste sufleteasca . Si liniste .. in general . Anul trecut sanatatea m-a pus la incercare . Am reusit , mi-am revenit , acum o apreciez la maxim . Anul acesta am fost bine , sper sa raman asa . Imi doresc sanatate pentru toti cei dragi mie . Gandul meu permanent e mama . In 2 saptamani se fac 6 luni de cand nu am vazut-o , doar in poze , dar am auzit-o prin telefon . Am cel putin 4 ani de cand nu am stat departe de ea atata timp , chiar si in perioada facultatii ii simteam lipsa , desi atunci majoritatea studentilor au alte istorii in minte . Poate pare putin deplasat .. dar ma simt vinovata daca nu o vad o zi atunci cand sunt acasa . Se intampla chiar daca locuim in aceeasi casa . Ea e la munca , pana vine ea plec eu , si de multe ori ajung seara acasa cand ea doarme . Duminica am implinit 27 de ani . Pe langa toate ideile mele si lucrurile pe care mi le doresc , o vreau pe mama sanatoasa . E cel mai important om din viata mea . Apreciez cu adevarat momentele in care suntem impreuna , bem o cafea , stam la povesti si radem . E persoana care indiferent de situatie , a fost acolo pentru copilul ei . Si nu are doar unul , pe mine , are 4 , si e intotdeauna acolo pentru toti . Atatea persoane dragi sau cunoscute si-au pierdut mama in decursul a cativa ani ... incat daca ma gandesc la asa ceva , ma bufneste plansul si ma apuca o stare de groaza . Nu ma gandesc .
   Duminica am implinit 27 de ani . I'am " implinit " in asteptarea rasaritului pe o plaja a Oceanului Atlantic . O data in viata am 27 de ani :)

 
   
    Am avut parte si de o supriza din partea iubitului meu si a persoanelor cu care eram acolo , tort , artificii , sampanie . Nu ma asteptam , fusese vorba doar sa facem ceva mai interesant de ziua mea :) O data am implinit 27 de ani pe plaja in asteptarea rasaritului :)



   Foarte mult nu am stat , am baut cate un pahar de sampanie , am mancat o felie de tort , ne-am mai plimbat putin si ne-am indreptat spre casa , unii dintre noi erau cam somnorosi , totusi ne trezisem la 6 :) Dar a fost frumos , vremea a tinut cu noi incat sa putem vedea rasaritul .

 


Eu sunt infofolita , dar dupa ora 9 se incalzeste si se umple plaja , iar apa e perfecta pentru balaceala . Noi nu am mai stat atat :) 



Stiu ca fiecare dintre noi doreste si lucruri materiale , e ceva normal in viata asta , dar apreciati momentele bune din ea , momentele in care sunteti fericite . Apreciati persoanele dragi , prieteni , cunoscuti . Petreceti timp de calitate cu persoanele pe care le doriti in preajma voastra , persoane care va fac sa va simtiti bine . 

Am 27 de ani . Sunt un copil mare . Un pepil , cum spune mama . Multumesc pentru tot ! 





La multi ani Descude , multi si frumosi . O urare de " La multi ani " pentru toate persoanele nascute in aceeasi zi cu noi  . Va pup 

2 comentarii:

  1. La mulţi ani, MoGio! Îţi urez mult succes în tot ceea ce faci, iubire şi sănătate cât cuprinde.

    P.S. Sunt sigură că mamei tale i-ar da lacrimile, dacă ar vedea cât de frumos poţi să vorbeşti despre ea. Se simte din vorbele tale cât de mult o iubeşti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet Lucia ! Toate lucrurile bune si pentru tine !! Mi-au dat si mie lacrimile cand am citit comentariul . Da , o iubesc pe mama mai mult decat orice pe lumea asta .
      Te pup

      Ștergere